Η «βόμβα» της σεζόν: Η Λίβερπουλ πάει να πάρει δανεικό τον Εμπαπέ από την Παρί!

Την «βόμβα» του καλοκαιριού προσπαθεί να “πυροδοτήσει” η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, προσπαθεί να πάρει ως δανεικό τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν!  



Η «βόμβα» της σεζόν: Η Λίβερπουλ πάει να πάρει δανεικό τον Εμπαπέ από την Παρί!

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα που προέκυψε πριν από μερικά λεπτά και έχει ήδη προκαλέσει «σοκ» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τη Λίβερπουλ να προσπαθεί να “πυροδοτήσει” τη “βόμβα” του καλοκαιριού.

Ο λόγος για ένα σενάριο που έκανε γνωστό η Mirror, σύμφωνα με την οποία οι «κόκκινοι» ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Στο δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζεται αν ο Εμπαπέ θα ήθελε να αγωνιστεί στη Λίβερπουλ ή εάν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του, αλλά το μόνο δεδομένο είναι πως ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει απορρίψει τόσο το ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας, όσο και την παραμονή του στους Παριζιάνους.

Μένει να δούμε αν μία τέτοιου είδους περίπτωση ευσταθεί, κι αν η Λίβερπουλ θα κάνει το «μπαμ» της σεζόν, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της Premier League.

Δημήτρης Μανάκος