Η Τσέλσι διασφαλίζει το μέλλον με… Ογκοτσούκου και Γουαχί από Ρεν και Μονπελιέ! (vids)

Η Τσέλσι επένδυσε σε μεσαία γραμμή και επίθεση με νεαρούς ποδοσφαιριστές από το γαλλικό πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας τον Λέσλεϊ Ογκοτσούκου από την Ρεν και έχοντας φτάσει κοντά στην απόκτηση του Έλι Γουαχί από την Μονπελιέ.  



Η Τσέλσι διασφαλίζει το μέλλον με… Ογκοτσούκου και Γουαχί από Ρεν και Μονπελιέ! (vids)

Πρόκειται για κινήσεις που φυσικά ωφελούν το μέλλον των «μπλε», με δυο παιδιά που έκριναν οι άνθρωποι του λονδρέζικου κλαμπ ότι θα μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου τα επόμενα χρόνια.

Ο 19χρονος Λέσλεϊ Ογκοτσούκου κόστισε 27 εκατομμύρια ευρώ, έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της Ρεν, βρέθηκε στην πρώτη ομάδα από το 2021 και έχει παρουσίες στα μικρά τμήματα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Θ’ αποφασιστεί από τον Ποτσετίνο και τους συνεργάτες του αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή αν θα διατηρηθεί στο ρόστερ της Τσέλσι.

Ο 20χρονος Έλι Γουαχί από την Μονπελιέ βρίσκεται ένα βήμα από την μεταγραφή του στους «μπλε», οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη για πολυετές συμβόλαιο και απομένει το οριστικό «ok» από την γαλλική ομάδα για την μεταγραφή του παίκτη. Αγωνίζεται στην επίθεση, πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της Μονπελιέ και έχει φτάσει μέχρι και το τμήμα κ-21 της εθνικής Γαλλίας.


Κώστας Ζάλιαρης