Ο Μαγκουάιρ έχει τσακωθεί με τη… μισή Γιουνάιτεντ – «Χαμός» με τον Ράσφορντ, είπε… ηλίθιο τον Φρεντ!

Όσο περνά ο καιρός, αυξάνονται οι λόγοι που ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αγγλικά Μέσα να αποκαλύπτουν τους καυγάδες του με τον Ράσφορντ και τον Φρεντ.



Ο Μαγκουάιρ έχει τσακωθεί με τη… μισή Γιουνάιτεντ – «Χαμός» με τον Ράσφορντ, είπε… ηλίθιο τον Φρεντ!

Μπορεί να θεωρούσαμε πως ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει τεράστια προβλήματα με το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αυτά φαίνεται πως έχουν «εξαπλωθεί» και μεταξύ των συμπαικτών του.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν τα περιστατικά που έγιναν γνωστά πριν από μερικές ώρες, με τον τέως αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» να έχει λογοφέρει έντονα σε αναμετρήσεις της ομάδας του, τόσο με τον Μάρκους Ράσφορντ, όσο και με τον Φρεντ.

Στην πρώτη περίπτωση, γυρνάμε τον χρόνο προ τριετίας και σε μία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έγινε γνωστή. Ο Άγγλος φορ βρέθηκε σε θέση οφσάιντ, ξεκινώντας από τα αριστερά την προσπάθειά του, και ο Μαγκουάιρ έγινε έξαλλος.

«Απλά κάνε μερικά γ@@@@@@@ βήματα προς τα πίσω», του είπε χαρακτηριστικά, με τον Ράσφορντ να του απαντά μετά το τέλος του ματς, βρίζοντάς τον.

Μία σεζόν μετά, φημολογείται πως ο Μαγκουάιρ δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ». Αισθανόταν πως πλέον δεν είναι ο… ηγέτης των αποδυτηρίων, με συνέπεια να μιλά πιο έντονα κατά την διάρκεια των επίσημων αναμετρήσεων, για να δείξει ποιος είναι το… αφεντικό.

Κάπως έτσι ξέφυγε μία φορά η κατάσταση με τον Φρεντ, μετά από μία ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ». Τον αποκάλεσε «ηλίθιο», για ένα λάθος του στη μεσαία γραμμή και τα αποδυτήρια της ομάδας του… χάλασαν και πάλι, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εν τέλει να λύνει την παρεξήγηση.

Δημήτρης Μανάκος