Ο Άρνολντ έβλεπε πικραμένος τον Τζέραρντ να γλιστρά και τώρα ηγείται για τους τίτλους! (pic)

Κάτι λιγότερο από μια δεκαετία νωρίτερα. Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, στα 15 του χρόνια, τότε και προτού καν φτάσει να φορέσει το περιβραχιόνιο στα τμήματα υποδομών, έβλεπε τα ματς της Λίβερπουλ ως ball-boy. Και είχε βιώσει την πικρία του γλιστρήματος του Τζέραρντ. Εν έτει 2023, είναι υπαρχηγός. Και πέτυχε ήδη πολλά. Αλλά απλά… του άνοιξαν την όρεξη!  



Ο Άρνολντ έβλεπε πικραμένος τον Τζέραρντ να γλιστρά και τώρα ηγείται για τους τίτλους! (pic)

Ο ΤΑΑ ανακοινώθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ ως ο νέος, δεύτερος αρχηγός των «κόκκινων» πίσω από τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, αρχής γενόμενης από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Και φυσικά, από τη μέρα που του το ανακοίνωσε ο Γερμανός προπονητής, ο Άρνολντ δεν σταματάει να χαμογελά. Ένα από τα μεγάλα όνειρα της ζωής του, πήρε σάρκα και οστά. Ίσως να το είχε πιο σημαντικό και από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ή της Πρέμιερ, στην κορυφή της οποίας το κλαμπ του λιμανιού έφτασε το 2020, μετά από 30 χρόνια!

Το περιβραχιόνιο στο μπράτσο είναι… ευλογία για το παιδί από το Λίβερπουλ που μεγάλωσε με την κόκκινη φανέλα και το κόκκινο σορτσάκι. Που φρόντισε ώστε οι πικρές στιγμές του παρελθόντος, να γίνουν κίνητρο για να καταφέρει εκείνος να φτάσει και να… τρυπήσει το ταβάνι του, βοηθώντας την Λίβερπουλ.

Από εκείνη τη μέρα που είδε τον Τζέραρντ να γλιστρά και την Τσέλσι ν’ αποτελειώνει τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, σαν να… ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση. Και είναι τόσο ωραία η ιστορία, την οποία συνεχίζει να γράφει…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης