Κλοπ: «Ό,τι χειρότερο η διάρκεια των μεταγραφών για την Σαουδική Αραβία…»

Με ανησυχία για ό,τι μπορεί να προκύψει δίχως να μπορεί να διορθωθεί για την Λίβερπουλ, αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ, σχολιάζοντας το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος της Σαουδικής Αραβίας ολοκληρώνεται τρεις εβδομάδες μετά από εκείνη της Γηραιάς ηπείρου.  



Κλοπ: «Ό,τι χειρότερο η διάρκεια των μεταγραφών για την Σαουδική Αραβία…»

Είναι απόλυτα λογικό οι κινήσεις και τα χρήματα των συλλόγων από την Σαουδική Αραβία ν’ αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και φυσικά να υπάρχει και η εγρήγορση για οποιαδήποτε πλουσιοπάροχη προσφορά μπορεί να παρουσιαστεί στα γραφεία των ομάδων για ποδοσφαιριστή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε προβληματισμένος από την επικρατούσα κατάσταση και πολύ περισσότερο θέλησε να τονίσει ότι: «Είναι ό,τι χειρότερο το γεγονός πως στη Σαουδική Αραβία οι μεταγραφές διαρκούν τρεις εβδομάδες παραπάνω. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό η FIFA και η UEFA. Αυτή τη στιγμή είναι τρομερά σημαντικό και έχει μεγάλο αντίκτυπο ό,τι συμβαίνει στην Σαουδική Αραβία. Θα δείξει ο χρόνος που θα βγάλει όλο αυτό…».

Κώστας Ζάλιαρης