Το… σκοτεινό τρόπαιο της Άρσεναλ και το κίνητρο για να λάμψει σύντομα (vid)

Στις εγκαταστάσεις της Άρσεναλ υπάρχει ένα σκοτεινό περίγραμμα ενός τροπαίου της Πρέμιερ Λιγκ. Και επίτηδες το διατηρούν σβηστό στον σύλλογο. Το αντίκρισε και ο Γιούριεν Τίμπερ. Και η ιδέα του άρεσε πολύ για την φετινή υπέρβαση που θέλει να κάνει η ομάδα του Αρτέτα.  



Το… σκοτεινό τρόπαιο της Άρσεναλ και το κίνητρο για να λάμψει σύντομα (vid)

Πέρυσι, δίχως να το περιμένει κανείς, οι «κανονιέρηδες» έκαναν πρωταθλητισμό, παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα και με μεγάλη διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο, το φινάλε είχε… γαλάζια μπογιά στον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Λονδρέζοι γνωρίζουν πλέον τις δυνατότητές τους και θέλουν ν’ αποδείξουν ότι έχουν γίνει μια ομάδα που μόνιμα θα συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις διεκδικήτριες της κορυφής. Και ένα αρκετά καλό κίνητρο, είναι… το σκοτεινό τρόπαιο.

«Το αφήνουμε επίτηδες έτσι, όμως, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε ν’ ανάψει και να φανεί. Θα το κάνουμε φωτεινό…» είπε ο αθλητικός διευθυντής της Άρσεναλ, Εντού, στον Γιούριεν Τίμπερ τον οποίο ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του κλαμπ, με τον νεαρό αμυντικό που αποκτήθηκε από τον Άγιαξ να «ψήνεται» με την ιδέα…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης