Πρώτο γκολ για Μπέρστοου, τραυματισμός για Ενκουνκού και αήττητη Τσέλσι στην προετοιμασία (vid)

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε την περιοδεία της για το φετινό καλοκαίρι δίχως αρνητικό αποτέλεσμα επί αμερικανικού εδάφους, μετά και το 1-1 με την Ντόρτμουντ τα ξημερώματα της Πέμπτης. Πρώτο γκολ με το ανδρικό τμήμα για τον Μέισον Μπέρστοου, τραυματίστηκε ο Ενκουνκού.  



Πρώτο γκολ για Μπέρστοου, τραυματισμός για Ενκουνκού και αήττητη Τσέλσι στην προετοιμασία (vid)

Οι «μπλε» του Λονδίνου αγωνίστηκαν για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό των ΗΠΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το τελευταίο ματς ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, απέναντι στην οποία την περασμένη σεζόν η Τσέλσι είχε πάρει πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στην μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή της ομάδας την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Μπέρστοου με κεφαλιά είχε βάλει μπροστά στο σκορ το σύνολο του Ποτσετίνο, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, ενώ, ο Βολφ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κατά τη διάρκεια του ματς ο Κριστόφ Ενκουνκού αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε αναγκαστικά, με τον Ποτσετίνο να περιμένει την ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου και των εξετάσεων, με το ντέρμπι απέναντι στην Λίβερπουλ να έρχεται σε ένα 10ήμερο.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης