Τα φιλικά της Λίβερπουλ είναι «γεμάτα» γκολ, τρομερές συνεργασίες και θέαμα (vids)

Μπορεί η σεζόν να ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα (11/08), όμως τα φιλικά της Λίβερπουλ ήταν ... μεγάλη παρηγοριά! Σε τέσσερα ματς είδαμε μερικές καταπληκτικές συνεργασίες, θεαματικές φάσεις και συνολικά 25 γκολ!   



Τα φιλικά της Λίβερπουλ είναι «γεμάτα» γκολ, τρομερές συνεργασίες και θέαμα (vids)

Οι εμφανίσεις της Λίβερπουλ στα φιλικά προετοιμασίας ενδέχεται να έχουν προκαλέσει… πονοκεφάλους στον Γιούργκεν Κλοπ για το πώς έχουν εξελιχθεί, ωστόσο αν μη τι άλλο οι «κόκκινοι» προσφέρουν θέαμα και εντυπωσιάζουν επιθετικά. Όσοι είδαν τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν οι Πρωταθλητές του 2020, είχαν την τύχη να δουν συνολικά… 25 γκολ και πολλές ευκαιρίες γενικότερα.

Ο αριθμός των τερμάτων είναι εξαιρετικά υψηλός και αντιστοιχεί σε 6.2 ανά ματς! Κι αυτό, με δεδομένο ότι ο ρυθμός των ομάδων δεν είναι στα ύψη σε αυτό το χρονικό σημείο!

Στην επίθεση οι συνεργασίες που έχουν βγάλει μεταξύ τους οι Μοχάμεντ Σαλάχ, Κόντι Χάκπο και Ντιόγκο Ζότα είναι απολαυστικές και φαίνεται να συνεχίζουν από εκεί απ’ όπου σταμάτησαν την περσινή χρονιά.

Σε μια από τςι καλύτερες στιγμές, ο Κώστας Τσιμίκας είχε συμμετοχή, μερικά λεπτά αφότου πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και συνέβαλε στο γκολ που πέτυχε ο Λουίς Ντίας στην ήττα από την Μπάγερν Μονάχου (4-3, 02/08).

 

Εντούτοις, στην άμυνα παρατηρούνται αρκετές αδυναμίες που ο Γερμανός τεχνικός έχει παρακολουθήσει και θα πρέπει να φτιάξει, κυρίως ίσως το πόσο εύκολα εκμεταλλεύεται ο αντίπαλος τον κενό χώρο. 

 

Οι «ρεντς» προσφέρουν θέαμα και «γεμίζουν» και το μάτι του… ουδέτερου με το πώς αγωνίζονται και με μία ακόμη αναμέτρηση να απομένει πριν την έναρξη της Premier League (Ντάρμσταντ 07/08), είναι πιθανό το «έργο» να συνεχιστεί με ανάλογο τρόπο…

Χρήστος Σκούρας