Οξύμωρο; Ο Φρανκ ζήτησε 40 για τον Ράγια, η Άρσεναλ έδωσε… 23 και το deal πλησιάζει!

Πολύ πιο εύκολη στις διαπραγματεύσεις από τη Σαουθάμπτον ή την Μπράιτον αποδεικνύεται η Μπρέντφορντ, η οποία ναι μεν έλαβε ως προσφορά από την Άρσεναλ για τον Νταβίντ Ράγια τα… μισά από όσα ζήτησε, αλλά δεν απέχει πολύ από το να απαντήσει θετικά!



 Οξύμωρο; Ο Φρανκ ζήτησε 40 για τον Ράγια, η Άρσεναλ έδωσε… 23 και το deal πλησιάζει!

Πριν από μερικές ημέρες, ο Τόμας Φρανκ αντιλήφθηκε πως ο Νταβίντ Ράγια βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από την Μπρέντφορντ και ξεκαθάρισε πως ο γκολκίπερ του αξίζει 40 εκατομμύρια. Επί της ουσίας, επισήμανε πως με ένα τέτοιο ποσό, οι «μέλισσες» θα έδιναν την συγκατάθεσή τους, ώστε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Άρσεναλ αποφάσισε να μην μπει καν στην διαδικασία να υπολογίσει τις δηλώσεις του, καταθέτοντας την πρώτη της πρόταση για τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Πόσα χρήματα περιλάμβανε η προσφορά; Ακριβώς τα… μισά (20 εκατομμύρια), με τους «κανονιέρηδες» να προσφέρουν και τρία ακόμη, ως μπόνους, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Έγινε γνωστό πως η πρόταση απορρίφθηκε από την Μπρέντφορντ, η οποία δεν έμεινε ελαφρώς ικανοποιημένη, αλλά σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, το deal είναι προ των πυλών.

Η Μπρέντφορντ θα κάνει – όπως όλα δείχνουν – πίσω, αν λάβει μία πρόταση που θα «αγγίζει» τα 27-30 εκατομμύρια, και η Άρσεναλ θα συμβιβαστεί με κάτι τέτοιο, προσθέτοντας στο ρόστερ της τον ιδανικό τερματοφύλακα, για να αισθάνεται και ανταγωνισμό ο Άαρον Ράμσντεϊλ.

 

 

Δημήτρης Μανάκος