Ο Πελίστρι «έσωσε» Μαγκουάιρ και Γιουνάιτεντ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας (vid)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αποδοκιμάστηκε έντονα για το λάθος του που οδήγησε σε γκολ της Μπιλμπάο, όμως, ο Πελίστρι στο 90’ φρόντισε η Γιουνάιτεντ να μην κλείσει αρνητικά την προετοιμασία της και έγραψε το τελικό 1-1 στο Δουβλίνο.  



Ο Πελίστρι «έσωσε» Μαγκουάιρ και Γιουνάιτεντ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μια μέρα μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Λανς στο «Ολντ Τράφορντ», όπου ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε ο Ράσμους Χόιλουντ, ταξίδεψαν στο Δουβλίνο για την προγραμματισμένη αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Από λάθος του Χάρι Μαγκουάιρ ο Νίκο Γουίλιαμς στο 29ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους, οι οποίοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 67’ λόγω αποβολής του Αϊτόρ Παρέδες.

Στο 76ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι με αλλαγή ο άλλοτε χαφ, αλλά πιστός οπαδός της Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό της αγγλικής ομάδας που βρέθηκε στην ιρλανδική πόλη.

Ο Φακούντο Πελίστρι ήταν εκείνος που στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 του φιλικού ματς προετοιμασίας για το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ που φυσικά παρουσίασε διαφορετική ομάδα μετά και τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Μάντσεστερ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης