Η Τσέλσι της νέας εποχής με όλα τα θρυλικά νούμερα στις πλάτες των Έντσο, Τζάκσον και Κόλγουιλ!

Η ανακοίνωση των νέων αριθμών που πήραν οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για τη νέα αγωνιστική περίοδο και η αλλαγή που έκανε ο Έντσο Φερνάντες, σχημάτισε μια… νέα εποχή για το κλαμπ, με φανέλες τις οποίες όλοι είχαν συνδυάσει με πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα.  



Η Τσέλσι της νέας εποχής με όλα τα θρυλικά νούμερα στις πλάτες των Έντσο, Τζάκσον και Κόλγουιλ!

Οι «μπλε» του Λονδίνου ξεκινούν τη νέα αγωνιστική περίοδο με περίσσια αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, γνωρίζοντας πως τα πράγματα δεν μπορούν να εξελιχθούν χειρότερα απ’ ότι την περσινή σεζόν και ήρθε η ώρα για άνοδο. Πνευματική και αγωνιστική.

Το ρόστερ ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί μέχρι την τελική του μορφή, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές διάλεξαν αριθμούς και αυτό που προέκυψε, δείχνει πως πλέον αναλαμβάνει η νέα γενιά. Εκτός κι αν αποδειχθεί μη ικανή ν’ αντέξει το βάρος της ιστορίας που κουβαλούν τα νούμερα που επέλεξαν…

Ο Λιούις Κόλγουιλ που ανανέωσε το συμβόλαιό του και παραμένει στην Τσέλσι για να στελεχώσει την άμυνα τα επόμενα χρόνια, πήρε το 26 του Τζον Τέρι. Ο Έντσο Φερνάντες θέλησε ν’ αλλάξει και επέλεξε το 8, του σπουδαίου Φρανκ Λάμπαρντ. Ο «Φράνκι» θα παραμείνει για πάντα αγαπητός στο κλαμπ και τους οπαδούς, άσχετα από τα όσα βίωσε ως προπονητής του συλλόγου.

Επιπλέον, ο Νίκολας Τζάκσον που αποκτήθηκε φέτος, επέλεξε τον αριθμό 15 κι όχι το… καταραμένο 9 της μπλε φανέλας. Και ο αριθμός του, ασφαλώς και θυμίζει σε όλους τον τεράστιο, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο νεαρός επιθετικός έχει ήδη δείξει εξαιρετικά σημάδια στον αγωνιστικό χώρο, ωραία σπριντ, γερό κορμί και καλά τελειώματα και θέλει πολύ να βοηθήσει και να πετύχει…

Κώστας Ζάλιαρης