Έχει συμβεί και αυτό: H «ματσάρα» του Μαγκουάιρ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που… μάλλον άξιζε 30 εκατομμύρια! (vid)

Για ποιο λόγο μία ομάδα του βεληνεκούς της Γουέστ Χαμ, ούσα και πρωταθλήτρια Ευρώπης, να μπει στη διαδικασία να δαπανήσει 30 εκατομμύρια για τον Χάρι Μαγκουάιρ; Ερώτημα που συζητείται πάρα πολύ τη δεδομένη χρονική στιγμή στα social media. Έχουμε μία απάντηση. Υπάρχει ένα καλό ματς του Άγγλου. Και προφανώς έλαβε χώρα κόντρα στην… επόμενη ομάδα του, πείθοντας τον Ντέιβιντ Μόγιες να πληρώσει αδρά για να τον κάνει δικό του!



Έχει συμβεί και αυτό: H «ματσάρα» του Μαγκουάιρ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, που… μάλλον άξιζε 30 εκατομμύρια! (vid)

Έχει κατακριθεί πολύ ο Χάρι Μαγκουάιρ από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν θα πούμε αν αυτό συμβαίνει δίκαια ή άδικα. Θα πούμε πως έχει δώσει πολλές αφορμές. Άπαντες θυμούνται τα λάθη του, δεν είναι τυχαίο που πλέον, έχοντας συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ, τα βίντεο με τα σφάλματά του αποτελούν ένα από τα βασικά «κλικ» κάποιου στο διαδίκτυο.

Πολλοί μάλιστα αναρωτιούνται για ποιον λόγο τα «σφυριά» μπήκαν στην διαδικασία να ξοδέψουν τόσα χρήματα για έναν στόπερ, που τα τελευταία τρία χρόνια, μετρά περισσότερες κακές εμφανίσεις, παρά τέτοιες με θετικό πρόσημο.

Μπήκαμε στη διαδικασία να ψάξουμε πολύ, αλλά εν τέλει, μπορούμε να πούμε πως υπάρχει ένας λόγος. Και αυτός φυσικά, προκύπτει από αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στο σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες.

Γυρνάμε τον χρόνο στον Οκτώβριο του 2022, όταν η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ υποδέχθηκε τον Σκωτσέζο προπονητή στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Μαγκουάιρ ξεκινά στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Λισάντρο Μαρτίνες και φορά το περιβραχιόνιο.

Είναι εξαιρετικός σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αποφεύγει τις – ολίγον τι – γνωστές «γκάφες» του, δεν προβαίνει σε λάθη, περιορίζει πολύ καλά τον Σκαμάκα και συμβάλλει στη νίκη της ομάδας του με 1-0, χάρη στο γκολ του Μάρκους Ράσφορντ και στο clean sheet, με την ομάδα του να διευρύνει το αήττητο τότε σερί της, στις πέντε αναμετρήσεις.

Ο Άγγλος στόπερ κερδίζει θετικά σχόλια και την επόμενη μέρα κυκλοφορεί ένα βίντεο στο youtube με τα highlights της εμφάνισής του. Ναι, η αμφισβήτηση εξακολουθεί να υφίσταται, όμως από την άλλη πλευρά, κάνουν την εμφάνισή τους και τα credits. Μάλλον, σε εκείνο το απόγευμα του Οκτωβρίου, της 14ης αγωνιστικής βασίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ίσως έτσι, εξηγούνται και τα… 30 εκατομμύρια που θα λάβει η Γιουνάιτεντ για να τον παραχωρήσει!

 

Δημήτρης Μανάκος