Η Τσέλσι είναι... εξπέρ στις πρεμιέρες, αλλά οι 100 πιο πρόσφατες τελικές με την Λίβερπουλ προβληματίζουν

Με τον Ρις Τζέιμς αρχηγό για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίσημο παιχνίδι με το ανδρικό τμήμα της Τσέλσι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα επιχειρήσει να κάνει από την αρχή πολύ διαφορετικά πράγματα από πέρυσι. Άλλωστε, οι πρεμιέρες πηγαίνουν πολύ στους “μπλε”. Μόνο που τα τελευταία ματς με την Λίβερπουλ έχουν πολύ διαφορετική ανάγνωση...  



Η Τσέλσι είναι... εξπέρ στις πρεμιέρες, αλλά οι 100 πιο πρόσφατες τελικές με την Λίβερπουλ προβληματίζουν

Η Τσέλσι θα υποδεχθεί τους “κόκκινους” στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, με τις δύο ομάδες να έχουν πολύ διαφορετικό πρόσωπο και φυσικά να έχουν δώσει τεράστια “μάχη” τις τελευταίες ημέρες στην υπόθεση του Μόισες Καϊσέδο.

Οι οπαδοί των Λονδρέζων πέρυσι είδαν ένα... συνονθύλευμα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κάθε φορά, η ομάδα τερμάτισε κάτω από την 10άδα και πραγματικά δεν γίνεται φέτος να είναι χειρότερα τα πράγματα. Ο Ποτσετίνο θέλει να φροντίσει γι' αυτό.

Πάντως, οι “μπλε” σε επίπεδο έναρξης κάθε νέας σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έχουν καταφέρει να σημειώσουν τις περισσότερες νίκες (20) και να έχουν πετύχει τα περισσότερα τέρματα στις πρεμιέρες, φτάνοντας στα 66!

Μόνο που η Λίβερπουλ επισκέπτεται την πρωτεύουσα με πολύ διαφορετική σκέψη, πολύ διαφορετικό πλάνο και με πρόσφατη ιστορία που κάνει τις δύο ομάδες να προκαλούν... προβληματισμό. Ο λόγος;

Οι τελευταίες τέσσερις συναντήσεις των συλλόγων έχουν ολοκληρωθεί δίχως τέρματα, παρά τις συνολικά 103 τελικές που έχουν καταγραφεί σε προσπάθειες για γκολ!

Και μάλιστα, τα προσδοκώμενα τέρματα βάσει των κριτηρίων θέσης και συνθήκης, ήταν στον αριθμό 12 κι όμως ο κόσμος δεν είδε ούτε μια φορά την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα στα τέσσερα πιο πρόσφατα “ραντεβού” τους!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης