Καϊσέδο: Η 3η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά και το 1 δισεκατομμύριο του Μπόελι!

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τον Καϊσέδο, κέρδισε και την προτίμηση του Λάβια και συνεχίζει... στον δρόμο που χάραξε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σε επίπεδο χρημάτων και μεταγραφών. Από το βράδυ της Δευτέρας έχει ολοκληρωθεί η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στα χρονικά με το ποσό που διέθεσαν οι «μπλε», ενώ, ο Τοντ Μπόελι έχει σκορπίσει ανεξέλεγκτα λεφτά μέσα σε έναν χρόνο!



Καϊσέδο: Η 3η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά και το 1 δισεκατομμύριο του Μπόελι!

Ο Μόισες Καϊσέδο είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της Τσέλσι για τα επόμενα 8 χρόνια, έχοντας ανακοινωθεί το απόγευμα της Δευτέρας και έχοντας κοστίσει στην ομάδα του 133 εκατομμύρια ευρώ!

Η Μπράιτον γέμισε για τα καλά τα ταμεία της από την παραχώρηση του 21χρονου χαφ στους Λονδρέζους, αφού μόνο με ποσό – ρεκόρ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτό το deal και οι «μπλε» της πρωτεύουσας έχουν πλέον έναν λόγο να υπερηφανεύονται. Ακόμα κι αν αυτός ο λόγος είναι η αιτία που... άδειασε τα ταμεία της, η Τσέλσι είναι η ομάδα με την 3η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά! Και ασφαλώς αποτελεί την ακριβότερη ever στην ιστορία των βρετανικών συλλόγων!

Φυσικά σε παγκόσμιο επίπεδο, μένει λίγο πίσω από τη μετακίνηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ και πίσω από Κιλιάν Μπαπέ που πήγε από το Μονακό στο Παρίσι για 145 εκατομμύρια, έρχεται ο 21χρονος Καϊσέδο που εκπλήρωσε το δικό του όνειρο, αλλά και αυτό της μητέρας του με την μεταγραφή σε ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Τοντ Μπόελι που αποφάσισε να δώσει όλα αυτά τα χρήματα για να πάρει τον Καϊσέδο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η αλήθεια είναι ότι μαθαίνοντας σταδιακά τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα στο απόλυτα επαγγελματικό ποδόσφαιρο του ανωτάτου επιπέδου, έχει σκορπίσει τόσα χρήματα που δεν μπορεί να διανοηθεί ο νους.

Από το καλοκαίρι του 2022, όταν ανέλαβε, λίγο καιρό μετά την επεισοδιακή και αναγκαστική αποχώρηση του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την ιδιοκτησία, έως και φέτος, μετά την μεταγραφή του Καϊσέδο και δίχως να υπολογίζεται ο Λάβια αυτή τη στιγμή, το νέο αφεντικό της Τσέλσι έχει ξοδέψει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μεταγραφές! Σε απόκτηση ποδοσφαιριστών! Μέσα σε έναν χρόνο!

Και προς το παρόν βλέπει αποτελέσματα μονάχα... φέτος, έστω κι αν μιλάμε μόνο για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος! Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν απλά ένας τεράστιος εφιάλτης και χρήματα που περισσότερο χαμένα φαίνονταν παρά ικανά για μεγάλη επένδυση στο αγωνιστικό κομμάτι.

Κώστας Ζάλιαρης