Παλίνια, Άμπραμπατ ή… έκπληξη: Οι έξι παίκτες που «παίζουν» στα ρεπορτάζ της Λίβερπουλ για τον άξονα!

Έχασε από την Τσέλσι τον Καϊσέδο και τον Λάβια, ο Τάιλερ Άνταμς οδεύει προς την Μπόρνμουθ και ο Τσουαμενί μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τέσσερις ακούστηκαν, ισάριθμα «άκυρα» δέχθηκε η Λίβερπουλ. Ποιοι είναι οι επόμενοί της στόχοι;



Παλίνια, Άμπραμπατ ή… έκπληξη: Οι έξι παίκτες που «παίζουν» στα ρεπορτάζ της Λίβερπουλ για τον άξονα!

Ήθελε τον Μόισες Καϊσέδο. Τον έχασε. Ήθελε τον Ρομέο Λάβια. Τον έχασε και αυτόν από την Τσέλσι. Ακούστηκε πως ενδιαφέρεται για τον Ορελιέν Τσουαμενί. Η Ρεάλ Μαδρίτης την «ακύρωσε». Κάτι δεν πηγαίνει καλά στη Λίβερπουλ ως προς τις μεταγραφικές της κινήσεις, με τον κόσμο της ομάδας να είναι… έξαλλος με την FSG, θεωρώντας πως δεν προβαίνει στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ενώ οι αδυναμίες των «κόκκινων» είναι προφανείς.

Η Τσέλσι κέρδισε τη Λίβερπουλ και με το ζήτημα του Μόισες Καϊσέδο και με αυτό του Ρομέο Λάβια, ενώ η αμέσως επόμενη λύση, ο Τάιλερ Άνταμς, δείχνει πως κατευθύνεται προς την Μπόρνμουθ.

Όπως και να έχει, ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει και… πρέπει να πάρει αμυντικό μέσο. Και πλέον, σύμφωνα με τη MailSport, έχει ξεχωρίσει έξι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ένας θα βρίσκεται στο «Άνφιλντ», όσο πιο άμεσα μπορεί αυτό να συμβεί.

Ποιοι είναι αυτοί; Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ζοάο Παλίνια της Φούλαμ, με τους Λονδρέζους να φημολογείται πως θέλουν 60 εκατομμύρια για την περίπτωσή του.

Ακολουθεί ο Σείκ Ντουκουρέ της Κρίσταλ Πάλας, με τον αμέσως επόμενο να είναι ο Σοφιάν Άμπραμπατ, αλλά τον ίδιο να φημολογείται πως έχει ως προτεραιότητα στο μυαλό του, μία μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα, συναντά κανείς στη λίστα τον Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι, τον Αντρέ της Φλουμινένσε και τον Τουράμ της Νις, με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται συνειδητά στις τελευταίες θέσεις της σχετικής κατάταξης, μιας και απασχολούν λιγότερο από τους τέσσερις προαναφερθέντες.

Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα είναι δύο. Πως η Λίβερπουλ πρέπει και είναι… must να αγοράσει παίκτη για τον άξονά της και πως άπαντες γνωρίζουν την ανάγκη της να το κάνει. Αυτό φυσικά ενδέχεται να λειτουργήσει ανασταλτικά, ως προς τις οικονομικές τους απαιτήσεις!

Δημήτρης Μανάκος