Το «σόου» των Γκρίλις και Φόντεν στο Καραϊσκάκη: «Από την Αγγλία μέχρι την Ελλάδα να παίζουν, δεν θα πέσει κάτω η μπάλα…» (vid)

Μπορούν να το κάνουν για όσο θέλουν. Μέχρι να κουραστούν. Να μην κουραστούν. Απλά για να περάσουν την ώρα τους. Δείτε πώς αποφάσισαν να ανταλλάξουν πάσες ο Τζακ Γκρίλις με τον Φιλ Φόντεν, μετά το τέλος της προπόνησης της Μάντσεστερ Σίτι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».



Το «σόου» των Γκρίλις και Φόντεν στο Καραϊσκάκη: «Από την Αγγλία μέχρι την Ελλάδα να παίζουν, δεν θα πέσει κάτω η μπάλα…» (vid)

Το England365 βρέθηκε πριν από μερικές ώρες στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι και παρακολούθησε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφασίζει να περάσει χρόνο με τους ποδοσφαιριστές του.

Υψηλός ρυθμός, τρομερές εναλλαγές της μπάλας, ελάχιστα κοντρόλ, αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις κατοχής έλαβαν χώρα στην Ελλάδα, με τους «πολίτες» να προετοιμάζονται για την αναμέτρησή τους με τη Σεβίλλη, με φόντο το Σούπερ Καπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η πιο εντυπωσιακή στιγμή της προπόνησης όμως, είχε ως πρωταγωνιστές τον Τζακ Γκρίλις και τον Φιλ Φόντεν, οι οποίοι μετά το φινάλε αυτής, αποφάσισαν να περάσουν τον χρόνο τους. Με ποιον τρόπο; Με το να αλλάζουν την μπάλα από τα… 30-40 μέτρα, δίχως αυτή να πέφτει στο έδαφος. Και φυσικά το κατάφεραν με χαρακτηριστική ευκολία, με το θέαμα να είναι… μοναδικό!

Δείτε το βίντεο:

Δημήτρης Μανάκος