Χούλιαν Άλβαρες: Σπάνιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο που «τερματίζει» το άθλημα στα 23 του χρόνια!

Τόσο νεαρή ηλικία. Παρών στην καλύτερη – κατά τα φαινόμενα και τους τίτλους μέσα στη χρονιά – ομάδα της Ευρώπης. Πανηγυρίζοντας ένα τρόπαιο περίπου κάθε... ενάμιση μήνα! Ο τρομερός Χούλιαν Άλβαρες στα 23 του χρόνια και ειδικά από τον Δεκέμβρη στο Κατάρ και μετά, πετυχαίνει πράγματα που για άλλους δεν αρκεί ούτε μια ολόκληρη καριέρα!



Χούλιαν Άλβαρες: Σπάνιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο που «τερματίζει» το άθλημα στα 23 του χρόνια!

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πρόσθεσε και το μετάλλιο του Super Cup στην λίστα του, η οποία συνεχώς αυξάνεται. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει κάνει την καλύτερη κίνηση της ζωής του από τη στιγμή που έπεισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα για την αξία του κι όλα του πηγαίνουν τρομερά καλά, σε τρομερά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Άλβαρες έχει πλέον 13 τρόπαια στο βιογραφικό του και είναι μόλις 23 ετών! Έχει αναρριχηθεί στην κορυφή του κόσμου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και στην απόλυτη κορυφή της Ευρώπης με την Μάντσεστερ Σίτι. Πανηγυρίζει ένα τρόπαιο κάθε... ενάμιση μήνα (48 ημέρες), από τον Δεκέμβρη και μετά, όταν έδινε το “παρών” στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το Super Cup προστέθηκε σε μια λίστα που μέχρι πρότινος περιελάμβανε το Μουντιάλ, το Copa America, το Finalissima, το Argentine Primera, το Copa Libertadores, το Copa Argentina, το Supercopa Argentina, το Trofeo de Campeones, το Recopa Sudamericana και φυσικά την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Αγγλίας!

Κώστας Ζάλιαρης