Το σχέδιο για την επαναφορά του Γκρίνγουντ: Ελεγχόμενες δηλώσεις από Τεν Χαγκ, προσοχή ακόμα και σε πολιτικούς!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται έτοιμη να επαναφέρει τον Μέισον Γκρίνγουντ στην καθημερινότητα της ομάδας και τη διάθεση του Έρικ Τεν Χαγκ, με... ολοκληρωμένο πλάνο κατά το οποίο θα υπάρχει προσοχή ακόμα και για δηλώσεις δημοσιογράφων, παρουσιαστών και πολιτικών!   



Το σχέδιο για την επαναφορά του Γκρίνγουντ: Ελεγχόμενες δηλώσεις από Τεν Χαγκ, προσοχή ακόμα και σε πολιτικούς!

Ο Γκρίνγουντ αθωώθηκε από τη δικαιοσύνη αναφορικά με τις κατηγορίες που τον επιβάρυναν αναφορικά με βιαιοπραγία και απόπειρα βιασμού κατά της συντρόφου του. 

Μια υπόθεση που τον ταλαιπώρησε επί ενάμιση χρόνο και τώρα, όντας "καθαρός", τουλάχιστον στα της νομικής κι όχι στη συνείδηση του κόσμου και των οπαδών, προσπαθεί να επανέλθει στο ποδόσφαιρο. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Athletic, έχει σχεδιάσει ολόκληρο πλάνο, που θα αφορά πολλά πράγματα, τα οποία φαντάζουν δύσκολα προς εφαρμόγη, αλλά ίσως είναι απαραίτητα. 

Από τις φωτογραφίες που θα βγαίνουν στις προπονήσεις, μέχρι τις δηλώσεις του Τεν Χαγκ όταν θα καλείται ν' απαντήσει σε ερωτήματα για τον Γκρίνγουντ. 

Και μάλιστα, θα υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή σε δηλώσεις και τοποθετήσεις ποδοσφαιρανθρώπων, σχολιαστών, δημοσιογράφων, μέχρι και πολιτικών! 

Περίεργο ζήτημα, αρκετά ευαίσθητο, με τεράστια ανάγκη διαχείρισης από τους "κόκκινους διαβόλους"... 

Κώστας Ζάλιαρης