Η ορμή και η ενέργεια του Σόμποσλαϊ έκανε και τον Κλοπ να ... τραβάει τα μαλλιά του! (vid)

O Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, εκτός από pressing freak, δείχνει να έχει και ανεξάντλητες δυνάμεις, σε σημείο που και ο Γιούργκεν Κλοπ αναγκάστηκε να του βάλει τις φωνές αρκετές φορές στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ στο Άνφιλντ.  



Η ορμή και η ενέργεια του Σόμποσλαϊ έκανε και τον Κλοπ να ... τραβάει τα μαλλιά του! (vid)

Ο Ούγγρος χαφ δεν σταματάει ποτέ να πρεσάρει τους αντιπάλους και λόγω της παρουσίας του Μακ Άλιστερ λίγο πιο πίσω του, είχε συνηθίσει να έχει πιο επιθετικό ρόλο, παίρνοντας συνεχώς μέτρα στο γήπεδο.

Βέβαια, το έκανε αρκετές φορές και ορισμένες εξ αυτών ήταν αχρείαστο και εμπεριείχε ρίσκο για την Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να του το υπενθυμίζει!

“Μου φώναζε αρκετές φορές γιατί ξεχνούσα και ανέβαινα συνεχώς. Δεν θα πρέπει να φεύγω τόσο πολύ στην επίθεση” παραδέχθηκε ο Σόμποσλαϊ μετά την Man of the Match εμφάνισή του το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάλιστα, από τη στιγμή της αποβολής του Μακ Άλιστερ, ο Σόμποσλαϊ όφειλε να είναι αρκετά πιο προσεκτικός, με τον Kloppo, πάντως, να τον αποθεώνει στη συνέντευξη Τύπου και να τονίζει:

“Πρέπει να τον κρατήσουμε λίγο πίσ γιατί είναι ο μόνος που είχε δυνάμεις να συνεχίσει στον υψηλότερο ρυθμό ια περισσότερη ώρα. Σε γενικότερο πλαίσιο, έδειξε ότι είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής για εμάς” ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης