Μαν. Γιουνάιτεντ: Όταν φεύγει από το «Ολντ Τράφορντ», τα πράγματα στραβώνουν πολύ...

Ο Άγγελος Ποστέκογλου πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Τότεναμ αφού στο Λονδίνο τα “σπιρούνια” έφτασαν στο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αποτυγχάνει από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ν' ανταποκριθεί όταν επισκέπτεται την έδρα των ομάδων της πρώτης 9άδας της Λίγκας!  



Μαν. Γιουνάιτεντ: Όταν φεύγει από το «Ολντ Τράφορντ», τα πράγματα στραβώνουν πολύ...

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ναι μεν μπροστά στο κοινό τους καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και κατάφεραν την περασμένη σεζόν, στην πρώτη χρονιά του Τεν Χαγκ στον πάγκο, να εξασφαλίσουν μια θέση στην τετράδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, οι εξορμήσεις της ομάδας... έχουν θέμα.

Μετά το ζόρικο 1-0 επί της Γουλβς στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να φύγει από το “Ολντ Τράφορντ” και να ταξιδέψει μέχρι την πρωτεύουσα, ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν ακόμα ένα από τα απογοητευτικά που σημείωνε απέναντι στους συλλόγους της πρώτης 9άδας από την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε 9 επισκέψεις (8+1), το σύνολο του Τεν Χαγκ μετράει μόλις 1 ισοπαλία και 8 ήττες, έχοντας και τα βαρύτατα αποτελέσματα του 4-0 από την Μπρέντφορντ, του 6-3 από την Σίτι και του 7-0 από την Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ”!

Επιπλέον, “πόνο” προκαλεί στους οπαδούς της ομάδας και τον Ολλανδό κόουτς ο αριθμός των τερμάτων, αφού είναι στο 30-8!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης