Μόισες Καϊσέδο: Από το «τι ντεμπούτο θα ήταν αυτό», στο… πέναλτι που έκρινε το ματς! (vids)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε το ντεμπούτο του Μόισες Καϊσέδο με την Τσέλσι, με τον μέσο από το Εκουαδόρ να κάνει το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση και όλος ο αγγλικός Τύπος να εστιάζει πάνω του.



Μόισες Καϊσέδο: Από το «τι ντεμπούτο θα ήταν αυτό», στο… πέναλτι που έκρινε το ματς! (vids)

Όλοι περίμεναν το ντεμπούτο του Μόισες Καϊσέδο με τα μπλε της Τσέλσι. Φαντάζει απολύτως λογικό. Μιλάμε για τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή στην Βρετανία, για ένα ρεκόρ που «έσπασε» δις μέσα σε ένα καλοκαίρι, μετά τη μετακίνηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ.

Με το σκορ στο 2-1 σε βάρος των Λονδρέζων, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποφάσισε να τον βάλει στο παιχνίδι, κάνοντας τη… χάρη στους φίλους της ομάδας που ήθελαν πολύ να τον δουν, για πρώτη φορά με τη φανέλα της.

Ο Καϊσέδο περνά στο ματς και μέσα στα επόμενα 120 δευτερόλεπτα, παραλίγο να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σουτάρει και η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Αρεολά, που νωρίτερα είχε γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας, ο οποίος σταματά τον Έντσο Φερνάντες από τα «11» βήματα.

Ο χρόνος κυλά, η Τσέλσι δεν βρίσκει γκολ και πολλά νεύρα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Καϊσέδο εκνευρίζεται πολύ με τον Λούκας Πακετά και με την συμπλήρωση 92 λεπτών στο ματς, κάνει πέναλτι.

Ξεκάθαρη παράβαση, με τον διαιτητή να το υποδεικνύει και τον Βραζιλιάνο μέσο της Γουέστ Χαμ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Το ντεμπούτο του Μόισες Καϊσέδο μοιάζει και είναι πλήρως αρνητικό. Και όλα αυτά, ενώ στο 62ο λεπτό, έφτασε… χιλιοστά μακριά από το να ισοφαρίσει για την Τσέλσι, που εν συνεχεία απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα!

Δημήτρης Μανάκος