Ο Στέρλινγκ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την μπλε φανέλα και ο Ποτσετίνο μπορεί να ποντάρει σ’ εκείνον (vid)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ παραδέχεται πως πέρυσι τον επηρέασε η γενικότερη κακή κατάσταση στην Τσέλσι, αλλά φέτος δηλώνει ότι θέλει να το διορθώσει αυτό. Και έδειξε και στο ματς με την Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής ότι το προσπαθεί πολύ. Ξεχώρισε και έδωσε λόγους στον Ποτσετίνο για να τον υπολογίζει.  



Ο Στέρλινγκ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την μπλε φανέλα και ο Ποτσετίνο μπορεί να ποντάρει σ’ εκείνον (vid)

Ο Άγγλος επιθετικός την περασμένη σεζόν αισθάνθηκε πως τον πήρε η μπάλα. Πως ήταν όλα τόσο δύσκολα και περίεργα στο κλαμπ, που δεν μπορούσε κι εκείνος να κάνει την διαφορά. Και ορθά το πιστεύει.

Φέτος, παλεύει για μια νέα αρχή. «Θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορώ ν’ αποδώσω. Όταν αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες, όλα θα είναι καλύτερα» είχε πει στο παρελθόν και στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου την Κυριακή, έδειξε ότι έχει στόχο να κάνει πράξη αυτά τα λόγια.

Πάτησε περιοχή, ήταν απειλητικός, επιχείρησε να φτιάξει γκολ, κέρδισε πέναλτι, είχε σπιρτάδα που έλειψε πολύ στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπορεί να αισιοδοξεί για εκείνον.

Άλλωστε, ανέφερε και δημόσια ο Αργεντινός πως γνωρίζει την ποιότητα του Στέρλινγκ και ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα, στην επιχείρηση… αναγέννησης.

Πάντως, ο «Ραζ» κέρδισε και τα εύσημα του Τζον Τέρι που παρακολουθώντας το ματς με τα «σφυριά» και σχολιάζοντας στο twitter, έγραψε ότι ο συμπατριώτης του ήταν… on fire.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης