O Χάβερτς που «έκαψε» τον Τομιγιάσου και τα 19 πλάγια που… καθυστέρησαν περισσότερο

Η Άρσεναλ άντεξε, πανηγύρισε στο Selhurst Park, όμως, χρειάστηκε μεγαλύτερη προσπάθεια στα τελευταία λεπτά λόγω της αποβολής του Τομιγιάσου. Εκείνος μάλλον «πλήρωσε» την καθυστέρηση του Χάβερτς, ενώ, η ομάδα του θα έχει να παραπονιέται για 19 άλλα πλάγια άουτ που άργησαν πολύ περισσότερο!  



O Χάβερτς που «έκαψε» τον Τομιγιάσου και τα 19 πλάγια που… καθυστέρησαν περισσότερο

Ο Τακεχίρο Τομιγιάσου μέσα σε ελάχιστα λεπτά αντίκρισε δις την κίτρινη κάρτα του ρέφερι το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να χρειάζεται να βάλουν όλοι πλάτη στο 20λεπτο που απέμενε, προκειμένου να μη χαθούν οι τρεις βαθμοί.

Η αποστολή εξετελέσθη με επιτυχία, αν και οι «κανονιέρηδες» έχουν παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι για την αποβολή του Τομιγιάσου. Στην πρώτη κίτρινη ο Χάβερτς είχε καθυστερήσει πολύ περισσότερο μέχρι ν’ αφήσει τελικά την μπάλα στον συμπαίκτη του. Κι αυτό είναι που «πλήρωσε» ο Ιάπωνας, βλέποντας την πρώτη κάρτα.

Λίγο αργότερα, τράβηξε έστω και πολύ ελαφρά, τη φανέλα του Αγιού που έξυπνα κέρδισε την αποβολή του αντιπάλου του. Πάντως, στο παιχνίδι εκτελέστηκαν 26 πλάγια άουτ, τα 19 εκ των οποίων χρειάστηκαν περισσότερα δευτερόλεπτα από αυτά που εκμεταλλεύτηκε ο Τομιγιάσου. Απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή, με τον Χάβερτς να έχει προκαλέσει τον ρέφερι κρατώντας περισσότερο την μπάλα…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης