Άρσεναλ: Μία μεγάλη νίκη… αφιερωμένη στον Τίμπερ!

Υπέροχη Άρσεναλ, «μιμήθηκε» την Άστον Βίλα, που έπραξε κάτι ανάλογο για χάρη του Τάιρον Μινγκς, φωτογραφήθηκε η ενδεκάδα της με τη φανέλα του Γιούριεν Τίμπερ και οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι ολότελα αφιερωμένοι σε αυτόν!  



Άρσεναλ: Μία μεγάλη νίκη… αφιερωμένη στον Τίμπερ!

Το 2Χ2 σε επίπεδο Premier League έκανε η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, σε μία δύσκολη έδρα για κάθε ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι «κανονιέρηδες» βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν με πέναλτι του Μαρτίν Έντεγκααρντ και εν συνεχεία κλήθηκαν να υπερασπιστούν το clean sheet με 10 ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Τακεχίρο Τομιγιάσου, για την οποία μάλιστα, έχουν και έντονα παράπονα.

Η λήξη της συνάντησης βρήκε την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να πανηγυρίζει και φυσικά αυτή αφιερώθηκε από άπαντες στον Γιούριεν Τίμπερ. Στον μεγάλο «άτυχο» της σεζόν για την Άρσεναλ, ο οποίος θα χάσει ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο και θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

 

 

Οι Λονδρέζοι φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα του πριν από την έναρξη της συνάντησης και είναι δεδομένο πως έπαιξαν και για… αυτόν, έχοντας το απόλυτο των βαθμών, μετά από 180 αγωνιστικά λεπτά.

 

 

Δημήτρης Μανάκος