Το ιατρικό δελτίο της Τσέλσι δεν λέει να «καθαρίσει»: 8 ονόματα, 6 εκ των οποίων βασικές απουσίες

Ο Τσικουεμέκα και η υποχρεωτική επέμβαση στο γόνατο, προκάλεσε την αύξηση των ονομάτων στους απόντες της Τσέλσι. Οι 8 ποδοσφαιριστές, τις υπηρεσίες των οποίων στερείται η ομάδα, προκαλούν πρόβλημα στον Ποτσετίνο, αφού, τουλάχιστον οι 6 εκ των τραυματιών μπορούν να θεωρηθούν βασικές επιλογές.  



Το ιατρικό δελτίο της Τσέλσι δεν λέει να «καθαρίσει»: 8 ονόματα, 6 εκ των οποίων βασικές απουσίες

Οι «μπλε» του Λονδίνου ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με όρεξη, αυτοπεποίθηση, πολύ καλά στοιχεία κυρίως στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, αλλά κι ένα κακό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι της πρωτεύουσας απέναντι στην Γουέστ Χαμ, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Τσικουεμέκα ήταν ο μοναδικός σκόρερ της Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όμως, δεν χάρηκε το γκολ του, αφού, πέρα από την ήττα (3-1), χρειάστηκε να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Έγινε ο 8ος ποδοσφαιριστής που απουσιάζει πλέον από τα πλάνα του Ποτσετίνο, όντας τραυματίας, με τους υπόλοιπους, επίσης να θεωρούνται σημαντικές απουσίες για τα σχέδια του Αργεντινού κόουτς. Λίγο πριν τον Τσικουεμέκα ήταν ο Ρις Τζέιμς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις σε προπόνηση και καλείται να λείψει για κάποιο διάστημα, ενώ, ήρθε και το σοκ με τον Ενκουνκού που μένει εκτός για μήνες μετά από τραυματισμό που αποκόμισε στην προετοιμασία!

Εκτός παραμένει ο Γουέσλεϊ Φοφανά (γόνατο), αλλά και οι Μπαντιασίλ και Τσάλομπα (μυϊκό πρόβλημα) για την άμυνα, ενώ, από καιρό απόντες είναι ο Αλβανός επιθετικός, Αρμάντο Μπρόγια, που πέρυσι υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά και πορτιέρε, Μπετινέλι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης