Ο αδικημένος παικταράς: Ο Έντσο έχει μόνο μια νίκη απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται τώρα στην Πρέμιερ!

Όσο κι αν εκείνος ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα την περασμένη σεζόν και όσο κι αν φέτος είναι κομμάτι μιας τρομερά βελτιωμένης Τσέλσι, ο Έντσο Φερνάντες έχει μόλις μια νίκη κόντρα στα κλαμπ που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Ο αδικημένος παικταράς: Ο Έντσο έχει μόνο μια νίκη απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται τώρα στην Πρέμιερ!

Η κάκιστη περσινή αγωνιστική περίοδος των «μπλε» έκανε τον Αργεντινό να πρωταγωνιστεί, αλλά να μην «φαίνεται». Όσο κι αν το προσπαθούσε, όσο κι αν οργάνωνε πράγματα από το χώρο του κέντρου, ήταν τέτοιες οι συνθήκες στην ομάδα που απλά όλοι περίμεναν το καλοκαίρι για να τελειώσει το «μαρτύριο».

Φέτος, πάλι δεν υπάρχει νίκη στις πρώτες δυο αγωνιστικές, αλλά η εικόνα που βγάζει το σύνολο του Ποτσετίνο είναι τρομερά υποσχόμενη για το άμεσο μέλλον, με τον Αργεντινό να έχει αλλάξει πολλά πράγματα και ν’ αποσκοπεί σε νίκες και επιτυχίες.

Ο Έντσο Φερνάντες, την μοναδική ομάδα που έχει νικήσει από τις 19 αντιπάλους της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, είναι η Μπόρνμουθ, τον περασμένο Μάιο!

Από τη μέρα που πήρε μεταγραφή στο κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας, ο Αργεντινός έχει δει θετικά αποτελέσματα μονάχα απέναντι στους «cherries» (3-1) εκτός έδρας, όσο και σε ματς με τις Λιντς και Λέστερ που πλέον βρίσκονται στην Τσάμπιονσιπ!

Κώστας Ζάλιαρης