Πάει για μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων το ντεμπούτο του Λάβια στην Τσέλσι!

Ο Ρομέο Λάβια μπορεί για την Σαουθάμπτον να ήταν έτοιμος - άσχετα αν δεν επιλεγόταν ν' αγωνιστεί - όμως, για την Τσέλσι χρειάζεται αρκετή δουλειά και αυτό τόνισε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που δεν βιάζεται να βάλει τον νεαρό μέσο στο αγωνιστικό του πλάνο. 



Πάει για μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων το ντεμπούτο του Λάβια στην Τσέλσι!

Ο Λάβια, μετά τον Καϊσέδο, απέρριψε ευγενικά την Λίβερπουλ και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, αφού θεώρησε το νέο πρότζεκτ υπό τις οδηγίες του Ποτσετίνο, αρκετά πιο δελεαστικό. 

Ο νεαρός χαφ αποχώρησε από την Σαουθάμπτον με την υπόθεσή του να γίνεται ένα μεγάλο σήριαλ, αφού οι "κόκκινοι" προσπαθούσαν για εκείνον όλο το καλοκαίρι και τελικά αυτός μετακόμισε αμέσως στο Λονδίνο μόλις εμφανίστηκαν οι "μπλε". 

Ο νέος προπονητής του, ωστόσο, μίλησε μαζί του και ανέφερε ότι θα χρειαστεί αρκετό καιρό προκειμένου να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο και να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας του ομάδας. 

"Χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να συμμετέχει στα παιχνίδια μας. Δουλεύει σκληρά για να προλάβει τους υπόλοιπους και να καταφέρει να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά χρειάζεται μερικές εβδομάδες". 

Με τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων να καταφθάνει, ενδεχομένως ο Λάβια να κάνει ντεμπούτο στην Τσέλσι από τα μέσα του Σεπτέμβρη...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης