Ο Τεν Χαγκ ξέρει ότι χρειάζεται αμυντικό και οι αριθμοί τον κάνουν να τρέχει…

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δυο τρομερά ζόρικες, πρώτες αγωνιστικές για το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, πανηγύρισε μια νίκη με μεγάλη δυσκολία και διέτρεξε κινδύνους που φανέρωσαν ότι ο Τεν Χαγκ πρέπει να σπεύσει για να πάρει αμυντικό. Είτε αυτός είναι ο Τοντιμπό, είτε κάποιος άλλος…  



Ο Τεν Χαγκ ξέρει ότι χρειάζεται αμυντικό και οι αριθμοί τον κάνουν να τρέχει…

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το 1-0 επί της Γουλβς στην πρεμιέρα τους στην Πρέμιερ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024, ηττήθηκαν 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και τώρα έχουν μπροστά τους παιχνίδι με την μαχητική Νότιγχαμ Φόρεστ του ασταμάτητου Αγουονίγι.

Ο Τεν Χαγκ έχει δει τους ποδοσφαιριστές του ν’ αντιμετωπίζουν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στα μετόπισθεν και μάλλον η πρώτη νίκη ήταν αρκετά τυχερή και χρειάστηκε αρκετός μόχθος για το 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» επί των «λύκων» με την κεφαλιά του Βαράν.

Οι αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ έχουν καταφέρει να καταγράψουν μέχρι στιγμής 31 τελικές εντός περιοχής (!) και 88 επαφές με την μπάλα στα καρέ της Γιουνάιτεντ, επιδόσεις που είναι οι μεγαλύτερες από κάθε άλλη ομάδα αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο πρωτάθλημα μετά και την 2η αγωνιστική της Πρέμιερ!

Τα δημοσιεύματα είναι τέτοια που κάνουν λόγο για προσπάθεια απόκτησης του Τοντιμπό από την Νις, με τον 23χρονο να έχει πρόσφατη αποτυχημένη θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Κώστας Ζάλιαρης