Ο Στέρλινγκ προειδοποιεί πως όσα κάνει... είναι μονάχα η αρχή (vids)

Με την Σίτι ήταν καθοριστικός και έφτανε στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Την περασμένη σεζόν, στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι, έχει να θυμάται μόνο το γκολ με την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος... έχει πατήσει το γκάζι. Και δείχνει πως δεν κοιτάζει πάλι πίσω. Και... προειδοποιεί πως είναι μονάχα η αρχή όλα αυτά που έχει δει ο κόσμος από εκείνον.  



Ο Στέρλινγκ προειδοποιεί πως όσα κάνει... είναι μονάχα η αρχή (vids)

Ο Άγγλος επιθετικός αποφάσισε μέσα στο καλοκαίρι να κάνει την... αναγέννησή του μαζί μ' εκείνη της ομάδας του υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και συνεχίζει να πορεύεται αποκλειστικά προς εκείνη την κατεύθυνση.

Έχει “φορέσει” την πιο σοβαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση και στοχοπροσήλωση, εκδοχή του, αποδίδει αρκετά καλά, ξεχωρίζει στο γήπεδο, το βλέπει και ο νέος κόουτς των “μπλε” για να τον τοποθετεί στην αρχική 11άδα, με τον παίκτη να τον δικαιώνει.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Στέρλινγκ με δύο όμορφα γκολ και μια ασίστ έκανε τα πάντα για την πρώτη νίκη της Τσέλσι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, στο 3-0 επί της Λούτον. Και μπορεί το εμπόδιο αυτό να μην μπορεί να θεωρηθεί απαραίτητα ζόρικο, όμως, ήταν ό,τι έπρεπε για τον “Ραζ” ώστε να πάρει ακόμα περισσότερη ώθηση και να πετύχει τα γκολ που τόσο πολύ έψαχνε.

“Το αξίζει όλο αυτό που βιώνει. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μας, μπορεί να βοηθήσει με γκολ και με ασίστ, όταν δεν έχουμε την μπάλα δουλεύει πολύ για να την ανακτήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να βγούμε στην επίθεση” σχολίασε ο Ποτσετίνο για τον ποδοσφαιριστή του.

 

 

Μάλιστα, ο Στέρλινγκ απέσπασε τα εύσημα και του Τζέιμι Κάραγκερ στο SkySports λίγο μετά την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, με τον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ να τον χαρακτηρίζει ως έναν από τους πιο σπουδαίους Άγγλους ποδοσφαιριστές της γενιάς του!

Το πιο σημαντικό απ' όλα, δεν είναι όσα λένε οι γύρω του ή ο προπονητής του, αλλά το γεγονός πως ο Στέρλινγκ δηλώνει πλέον πολύ διαφορετικός, τονίζοντας ότι: “Είμαι ξανά, εμμονικός με το ποδόσφαρο”. Και αυτό μπορεί ν' αποβεί τρομερά καλό για τον ίδιο, αλλά και για τους νέους στόχους της Τσέλσι!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης