Η ... σοκαριστική επιλογή του Τσίλγουελ με «φάτσα» την εστία και η αυτογνωσία: «Προπόνηση στα σουτ»! (vid)

Ο Μπεν Τσίλγουελ ίσως ξαφνιάστηκε κι εκείνος με την θέση στην οποία βρέθηκε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους του ματς της Τσέλσι με την Λούτον, άλλο είχε στο μυαλό του, αλλιώς του βγήκαν τα πράγματα και έγινε πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο σοβαρές χαμένες φάσεις για γκολ! Πάντως, το κατάλαβε και παραδέχθηκε πως... θέλει προπόνηση.  



Η ... σοκαριστική επιλογή του Τσίλγουελ με «φάτσα» την εστία και η αυτογνωσία: «Προπόνηση στα σουτ»! (vid)

Ο Άγγλος φουλ μπακ των “μπλε” του Λονδίνου, με τρεις παίκτες γύρω του, είχε μια απόφαση να πάρει. Απλά να βρει γωνία στην αντίπαλη εστία, έχοντας βρεθεί ολομόναχος και αρκετά άνετος, απέναντι από τον γκολκίπερ της νεοφώτιστης Λούτον.

Κι αντί απλά να σκεφτεί ταχύτατα τον τρόπο με τον οποίο θα σκόραρε, επέλεξε να κάνει πάσα στον Στέρλινγκ, αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και κάπως έτσι χάθηκε η στιγμή.

“Πρέπει να προπονηθώ στα σουτ...” έγραψε ο Τσίλγουελ που ήταν και αρχηγός στο “Στάμφορντ Μπριτζ” ελέω της απουσίας του τραυματία, Ρις Τζέιμς, με τον Τζέιμς Μάντισον να του απαντάει στα social media: “Δεν πρέπει να κάνεις προπόνηση στα σουτ, στις... αποφάσεις για τα σουτ πρέπει να προπονηθείς”.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης