Μπέλιγχαμ: Το αστέρι της Αγγλίας «έσβησε» τον Αζάρ από τη Μαδρίτη (vid)

Εκείνος πήρε τη μεγάλη μεταγραφή και όλα του πηγαίνουν... εξαιρετικά καλά από το ξεκίνημα. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι από τα πιο λαμπερά αστέρια του ποδοσφαίρου της Αγγλίας, αλλά με όσα κάνει στη Μαδρίτη, μάλλον σβήνει παντελώς από το μυαλό των οπαδών της Ρεάλ τον Εντέν Αζάρ...  



Μπέλιγχαμ: Το αστέρι της Αγγλίας «έσβησε» τον Αζάρ από τη Μαδρίτη (vid)

Ο νεαρός χαφ έχει ξεκινήσει τρομερά, συμβάλλει σημαντικά στα θετικά αποτελέσματα των “μερένγκες” και πλέον έχει τέσσερα τέρματα σε τρεις αναμετρήσεις, μετά και το γκολ που πέτυχε στην τρομερά δύσκολη εξόρμηση των Μαδριλένων στην έδρα της Θέλτα, το βράδυ της Παρασκευής (1-0).

Με... buzzer-beater του Τζουντ, η ομάδα του Αντσελότι έκανε το απόλυτο στην τρίτη αγωνιστική της LaLiga και ο Μπέλιγχαμ κατάφερε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δίχως καν να είναι ο βασικός του ρόλος το σκοράρισμα, να πετύχει όσα γκολ είχε σημειώσει ο Εντέν Αζάρ σε 4 αγωνιστικές περιόδους με την λευκή φανέλα!

Ο Βέλγος, άλλοτε ηγέτης της Τσέλσι, πίσω στο 2019 πήρε τη μεταγραφή των ονείρων του, άφησε τους “μπλε” μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ αποφασίζοντας πως είχε φτάσει η στιγμή του για να παίξει στην Ρεάλ κι εκεί η μοίρα του ήταν... κατάμαυρη. Παραπανίσια κιλά, αδυναμία ανταπόκρισης στις απαιτήσεις του κλαμπ, συνεχείς τραυματισμοί, υποσχέσεις προς τον κόσμο δίχως να μπορεί να τις κρατήσει ούτε στο ελάχιστο.

Θυμάται κανείς τα 4 γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ; Φυσικά και όχι. Θυμάται κανείς να τον βλέπει σε clasico; Ασφαλώς και όχι.

Και τώρα, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εμφανίστηκε και κάνει την καθημερινότητα της Ρεάλ να κινείται γύρω του. Και ο νεαρός, όχι μόνο δεν “ψαρώνει”, αλλά ανταποκρίνεται τρομερά και δείχνει πως ακόμα κι αν είναι μόλις 20 ετών, είναι... γεννημένος για τα μεγάλα και τα απαιτητικά.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης