Μήπως επιστρέφουν τα… κόκκινα, mentality monsters;

Η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να παίξει για κάτι περισσότερο από 90’ τη φετινή σεζόν, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με παίκτη λιγότερο από τον αντίπαλό της και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει! Ο Κλοπ βλέπει τους παίκτες του να μην απογοητεύονται και να επιδεικνύουν τη νοοτροπία που πίσω στο 2020, τούς χάρισε τον τίτλο!  



Μήπως επιστρέφουν τα… κόκκινα, mentality monsters;

Ο Ντάργουιν Νούνιες τα έκανε όλα… άνω – κάτω από το 80’ και μετά στο St. James’ Park, το βράδυ της Κυριακής, παίρνοντας το μήνυμα που έστελνε η ποδοσφαιρική μοίρα και η τύχη στους «κόκκινους», που παρέμεναν στο ματς με τη Νιούκαστλ παρά τις ευκαιρίες της ομάδας του Χάου.

Με τον Φαν Ντάικ να έχει αποχωρήσει με κόκκινη από το 28ο λεπτό, η επίσκεψη στην έδρα των «magpies» είχε γίνει τρομερά ζόρικη. Όμως, κανείς δεν το έβαλε κάτω και οι πανηγυρισμοί όλων – ακόμα και αυτοί του Αλεξάντερ Άρνολντ για… ένα πλάγιο – φανέρωσε πως αισθάνονταν στον απόλυτο βαθμό τη δικαίωση για το γεγονός πως δεν τα παράτησαν ποτέ.

Το ματς με την Νιούκαστλ ήρθε μια εβδομάδα μετά από εκείνο του «Άνφιλντ» απέναντι στην Μπόρνμουθ που είχε πάει στο λιμάνι όπως συνηθίζει να πηγαίνει σε κάθε γήπεδο. Με στόχο να πάρει κάτι. Όχι να «κλέψει», αλλά να παίξει όσο πιο σωστά μπορεί για να διεκδικήσει ένα αποτέλεσμα.

Ο Μακ Άλιστερ αποβλήθηκε για τους «κόκκινους» στο 58ο λεπτό, με την ομάδα του Κλοπ να έχει χρειαστεί να κάνει ανατροπή από το πρώτο μέρος, αφού από το 3ο λεπτό είχε βρεθεί να «κυνηγάει» στο σκορ.

Το πιο θετικό για την Λίβερπουλ είναι πως προτού η Μπόρνμουθ φτιάξει σχέδιο για να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, οι Πρωταθλητές του 2020 κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ με τον Ζότα στο 62ο λεπτό, για να φτάσουν στο 3-1 και με το προβάδισμα των δύο τερμάτων, να δείξουν στους «cherries» πως δεν είχαν τύχη στην αναμέτρηση.

Μήπως, τελικά, τα mentality monsters σιγά – σιγά επιστρέφουν στο χορτάρι και φορούν κόκκινα;

Κώστας Ζάλιαρης