Όταν ο Ρόδρι πανηγυρίζει τσουλώντας στο γρασίδι, πάει να πει γκολάρα και νίκη! (vids)

Ο Ρόδρι έσωσε την Σίτι το απόγευμα της Κυριακής με τον τρόπο που σκόραρε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και έτρεξε να πανηγυρίσει με τον γνωστό του τρόπο. Όταν τσουλάει στα γόνατα σε έξαλλη κατάσταση, πάει να πει ότι έχει ενθουσιαστεί και ο ίδιος με το γκολ που έχει πετύχει και φρόντισε για τη νίκη της ομάδας του!  



Όταν ο Ρόδρι πανηγυρίζει τσουλώντας στο γρασίδι, πάει να πει γκολάρα και νίκη! (vids)

Μπορεί στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος να μην αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει και να γιορτάσει τρελά για το γκολ με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στην έδρα της Μπέρνλι, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τον Ρόδρι στο ματς του Bramall Lane, την Κυριακή.

Η Σίτι από τραγικό λάθος του Γουόκερ που προσπάθησε να διώξει από την περιοχή του Έντερσον με τακουνιά, δέχθηκε γκολ στο 85ο λεπτό και ισοφαρίστηκε σε 1-1. Η απάντηση ήταν αμεσότατη, όπως… αρμόζει σε ομάδα που θέλει να λέγεται Πρωταθλήτρια κι έτσι στο 89’ με ξερό αριστερό σουτ ο Ρόδρι έγραψε το τελικό 2-1.

Αμέσως έτρεξε να πανηγυρίσει τσουλώντας στα γόνατα και απολαμβάνοντας τις στιγμές, όπως το είχε κάνει και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από μερικούς μήνες στην Πόλη, όπως το είχε κάνει και με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε νίκη με σκορ 3-0, όπως το είχε κάνει και στο «Έμιρεϊτς» τον Ιανουάριο του 2022 για το τελικό 2-1 των «πολιτών»!

Θυμηθείτε αυτά τα γκολ:

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης