Κέιν και Μπέλιγχαμ έχουν την μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ στα Top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Από τις καλοκαιρινές μεταγραφές των κλαμπ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Γηραιάς ηπείρου, δύο ποδοσφαιριστές που ναι μεν είναι Άγγλοι, αλλά δεν αγωνίζονται στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου, είναι εκείνοι που πρωτοπορούν και έχουν την μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ για τις νυν ομάδες τους! Μπέλιγχαμ και Κέιν είναι οι πιο αποτελεσματικοί, με τους Γουόρντ – Πρόους, Μάντισον και Ντιαμπί να εκπροσωπούν ψηλά την Πρέμιερ!  



Κέιν και Μπέλιγχαμ έχουν την μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ στα Top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει ήδη σκοράρει 4 φορές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει καταφέρει στην έναρξη της θητείας του στους «μερένγκες» να φανεί απίστευτα αποτελεσματικός και σημαντικός για τα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι. Το γεγονός πως του ταιριάζει το ανώτατο επίπεδο είναι αδιαμφισβήτητο, όμως, ο αντίκτυπος που έχει ήδη προκαλέσει είναι τέτοιος που δεν θα μπορούσε να το περιμένει κανείς με τόση ένταση!

Παράλληλα μετράει και μια ασίστ, ανεβάζοντας στον αριθμό 5 τα τέρματα στα οποία έχει συμβάλλει. Αμέσως μετά ο Χάρι Κέιν που μπορεί στο ντεμπούτο του στο Super Cup Γερμανίας να είδε την Λειψία να κατακτά το τρόπαιο, όμως, στα ματς που ακολούθησαν, με Βέρντερ και Άουγκσμπουργκ πέτυχε τρία τέρματα, έχοντας συμμετοχή σε 4 γκολ για την Μπάγερν Μονάχου.

Από πλευράς Πρέμιερ Λιγκ, τρεις ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν καταφέρει να προσφέρουν βοήθεια σε τρία τέρματα για τις ομάδες τους. Ο Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους το κάνει για την Γουέστ Χαμ, έχοντας αφήσει την Σαουθάμπτον έπειτα από… μια ζωή, ο Τζέιμς Μάντισον δικαιώνει τον Ποστέκογλου και την Τότεναμ για την επιλογή τους να τον πάρουν από την Λέστερ, ενώ φυσικά, ο Μούσα Ντιαμπί στην Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι έχει κι εκείνος σημαντικότατη συμβολή.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης