Η απόλυτη δικαίωση: Ο Σάκα ξεπέρασε και τον Χάαλαντ και αναδείχθηκε κορυφαίος νέος της σεζόν!

Σπουδαία στιγμή για τον Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, κορυφαίος νέος παίκτης στην Premier League, ξεπερνώντας τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Μόισες Καϊσέδο!



Η απόλυτη δικαίωση:  Ο Σάκα ξεπέρασε και τον Χάαλαντ και αναδείχθηκε κορυφαίος νέος της σεζόν!

Μία στιγμή που δεν θα λησμονήσει ποτέ στην καριέρα του, βιώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν στην Premier League.

Πρόκειται για ένα βραβείο που φτάνει για πρώτη φορά στα χέρια του, με τον νεαρό επιθετικό της Άρσεναλ να ξεπερνά στην σχετική ψηφοφορία παίκτες όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Μόισες Καϊσέδο, αλλά και τους συμπαίκτες του, Γκάμπριελ Μαρτινέλι και Μαρτίν Έντεγκααρντ.

Είναι το 50ο βραβείο που αποδίδεται στον καλύτερο νέο του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο Μπουκάγιο Σάκα είναι ο 45ος διαφορετικός παίκτης που το κατακτά. Εξαργυρώνει ιδανικά τα 15 γκολ του στην Premier League πέρυσι και συνεχίζει το σερί που τον θέλει να μην έχει λείψει ούτε από ένα ματς της Άρσεναλ την τελευταία διετία. Ο ορισμός της απόλυτης επιβράβευσης…

Δημήτρης Μανάκος