Ο Κλοπ δήλωσε πως ο Σαλάχ μένει και η Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζει πρόταση… 118 εκατομμυρίων στη Λίβερπουλ!

Μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να επισήμανε μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει στο «Άνφιλντ», όμως όσο υπάρχει χρόνος, τόσο υπάρχει και… πρόσφορο έδαφος. Οι Σαουδάραβες δεν έχουν άλλωστε εγκαταλείψει την περίπτωσή του.



Ο Κλοπ δήλωσε πως ο Σαλάχ μένει και η Αλ Ιτιχάντ ετοιμάζει πρόταση… 118 εκατομμυρίων στη Λίβερπουλ!

Όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, παρότι για τους Σαουδάραβες έχει περισσότερο χρονικό περιθώριο, όλα δείχνουν πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Λίβερπουλ και φέτος. Τουλάχιστον, αυτό θεωρείται πιο σίγουρο στην… Ευρώπη, διότι στη Σαουδική Αραβία έχουν άλλη άποψη.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ο έγκριτος δημοσιογράφος της Mail Sport, που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ, Λιούις Στιλ, έχοντας πραγματοποιήσει και συνέντευξη στον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ στην προετοιμασία της Σιγκαπούρης, επισήμανε πως η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει αποχωρήσει από την υπόθεση.

Και όχι απλά δεν έχει αποχωρήσει, αλλά σκέφτεται να δώσει και 118 εκατομμύρια στους «κόκκινους», προσπαθώντας να τους κάνει να πουν το «ναι». Τίποτα φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί, με την πιο πρόσφατη τοποθέτηση του Γιούργκεν Κλοπ επί του θέματος, να οριστικοποιεί την παραμονή του Αιγύπτιου στο «Άνφιλντ».

Μπορεί κανείς όμως να είναι σίγουρος, όταν έχει απέναντί του τους Σαουδάραβες και όσα προέκυψαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίoδο;

Δημήτρης Μανάκος