Τρελαμένος με το πρώτο του γκολ στην Τσέλσι ο Έντσο (vid)

Ο Έντσο Φερνάντες έχει δεθεί με την Τσέλσι, δείχνει σε κάθε ματς πως θεωρεί ευλογία το γεγονός πως βρίσκεται στους «μπλε» και στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου και κάπως έτσι πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο του γκολ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή επί της Γουίμπλεντον (2-1) για την πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ.  



Τρελαμένος με το πρώτο του γκολ στην Τσέλσι ο Έντσο (vid)

Ο Αργεντινός χαφ και Παγκόσμιος Κυπελλούχος μετά τον θρίαμβο της «αλμπισελέστε» στα γήπεδα του Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε ανάγκη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έστω κι αν δεν είναι αυτό ανάμεσα στις προτεραιότητές του.

Φροντίζει για την σύνδεση άμυνας με μεσαία γραμμή και μετέπειτα με την επίθεση, έχει ρόλο στη δημιουργία, έχει αυξημένα αμυντικά καθήκοντα, προσφέρει ψυχραιμία με τις κινήσεις του στο χώρο του κέντρου και είναι από τις καλύτερες μεταγραφές της εποχής Μποέλι στο κλαμπ.

Το βράδυ της Τετάρτης πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την μπλε φανέλα εκμεταλλευόμενος ασυνεννοησία και κακή απομάκρυνση της μπάλας στην άμυνα της Γουίμπλεντον, με τον Έντσο να το διασκεδάζει τρομερά, να το χαίρεται με τον κόσμο της ομάδας και να παίρνει… ακόμα περισσότερο πνευματικό «καύσιμο» για τη συνέχεια.

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης