Οι Γκλέιζερς βγάζουν το πωλητήριο και κρατούν την Γιουνάιτεντ... τουλάχιστον μέχρι το 2025!

Είδηση που θα εξοργίσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταφέρει ο αγγλικός Τύπος, κάνοντας λόγο για απόφαση των Γκλέιζερς να κρατήσουν τελικά το κλαμπ τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια ώστε να καταφέρουν το 2025 να πάρουν το ποσό που αξιώνουν ώστε να παραχωρήσουν τις μετοχές τους!  



Οι Γκλέιζερς βγάζουν το πωλητήριο και κρατούν την Γιουνάιτεντ... τουλάχιστον μέχρι το 2025!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των “κόκκινων διαβόλων” δεν κατάφεραν να προσελκύσουν αγοραστές που να ήταν πρόθυμοι να διαθέσουν 10 δισεκατομμύρια λίρες για τις μετοχές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και αυτό, φέρεται να τους κάνει να πάρουν την απόφαση να βγάλουν πλέον το πωλητήριο του συλλόγου και να το επαναφέρουν... σε δυο χρόνια!

Αυτό, με την προϋπόθεση πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα βελτίωσης και εξέλιξης της ομάδας, θα έχει πανηγυρίσει τίτλους και κάπως έτσι η αξία της Γιουνάιτεντ θα έχει πάρει την ανιούσα και θα ευνοήσει τους Γκλέιζερς να εξασφαλίσουν ό,τι πιο κοντινό στα 10 δισ.λίρες, μπορούν!

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Σεΐχης Γιασίμ του Κατάρ είχε καταθέσει προσφορά 5,5 δισ.λιρών και είχε εκνευριστεί από την κωλυσιεργία στην υπόθεση, ενώ και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ήλπιζε να καταφέρει να επενδύσει με συμπαίκτες τους Γκλέιζερς. Ο κόσμος, πάντως, "βράζει" όσο ποτέ...

O πολύπειρος και απόλυτα έγκριτος ρεπόρτερ, Νικ Χαρις, σχολιάζει πως ουσιαστικά όλο το ζήτημα της πρόθεσης των Αμερικανών να πουλήσον το κλαμ ήταν ένα μεγάλο τέχνασμα για να διαπιστώσουν το ποσό που θα μπορούσαν να προσελκύσουν, κατάφεραν ν' ανεβάσουν και την τιμή της μετοχής, αλλά ουσιαστιά ουδέποτε είχαν σοβαρή επιθυμία για αποχώρηση... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης