Έχετε καταλάβει ότι ο Χάαλαντ ήδη προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ του;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απέναντι στην Φούλαμ πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ για την φετινή αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Το έκανε στην ίδια αγωνιστική που το είχε καταφέρει και πέρυσι. Γενικά ό,τι έκανε στην πρώτη του σεζόν, έχει αρχίσει και το επαναλαμβάνει. Μπορεί τον Μάιο, τα 36 τέρματα να έχουν αποδειχθεί λίγα για εκείνον...  



Έχετε καταλάβει ότι ο Χάαλαντ ήδη προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ του;

Το “θωρηκτό” της επίθεσης της Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη πάρει φόρα!

Αν θυμάστε, ο Πεπ Γκουαρδιολα έλεγε με δάκρυα στα μάτια ότι δεν θα μπορούσε κανείς ν' αντικαταστήσει όσα πρόσφερε ο Σέρχιο Αγουέρο στους “πολίτες”, όμως, μια σεζόν αργότερα, ο Αργεντινός έχει... ξεχαστεί παντελώς. Και ο λόγος είναι ο Χάαλαντ, ο Άλβαρες και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που σκοράρουν.

Ας επικεντρωθούμε όμως στην περίπτωση του Νορβηγού αστέρα!

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και κατέκτησε το Golden Boot με τα 36 τέρματα που σημείωσε.

Φέτος, σε 4 αγωνιστικές, έχει ήδη 6 γκολ.

Τόσα είχε και πέρυσι, στο ίδιο χρονικό σημείο. Είχε σκοράρει δυο φορές στην πρεμιέρα στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ, είχε μείνει “άσφαιρος” στη δεύτερη αγωνιστική, μετά ήρθε 1 γκολ στο 3ο ματς και χατ-τρικ στο 4ο παιχνίδι.

Μαντέψτε...

Τα έχει κάνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και φέτος!

Δυο γκολ στο πρώτο ματς με την Μπέρνλι εκτός έδρας. Στο 1-0 με την Νιούκαστλ δεν βρήκε δίχτυα, το έκανε εις διπλούν στο 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane και ακολούθησε το χατ-τρικ επί της Φούλαμ!

Και μάλλον βάζει την πρόκληση από μόνος του για τον εαυτό του. Τα 36 τέρματα μέχρι τον Μάιο, ίσως αποδειχθούν λίγα...

Κώστας Ζάλιαρης