Μπεντ για αντί-Ρούνεϊ «δείχνει» ο ΜακΛίς

Την άποψη πως ο Ντάρεν Μπεντ μπορεί να αποτελέσει επάξια τον αντικαταστάτη του Γουέιν Ρούνεϊ στην επίθεση της Αγγλίας εξέφρασε ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Άλεξ ΜακΛίς.



Μπεντ για αντί-Ρούνεϊ «δείχνει» ο ΜακΛίς

Ο 52χρονος Σκωτσέζος προπονητής δείχνει να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις δυνατότητες του επιθετικού της ομάδας του, τον οποίο και θεωρεί ιδανική λύση σε περίπτωση που ο Φάμπιο Καπέλο αποφασίσει να μην συμπεριλάβει τον Ρούνεϊ στην αποστολή της Αγγλίας για τα τελικά του Euro 2012.

«Στην ερώτηση για το αν μπορεί ο Μπεντ να καλύψει το κενό του Ρούνεϊ θα απαντούσα ναι! Είναι ένας επιθετικός με πολύ καλά τελειώματα και με πολλές διαφορετικές πτυχές στο παιχνίδι του. Προσωπικά είμαι εντυπωσιασμένος από το παιχνίδι του. Έχει πολύ δύναμη στον αέρα, ενώ μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και με τη μπάλα κάτω» σχολίασε ο τεχνικός της Βίλα.

«Νομίζω ότι ο Ντάρεν δεν είναι ένας στατικός επιθετικός και ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στο πρωτάθλημα και την εθνική ομάδα. Δεν είμαι στο μυαλό του Καπέλο αλλά θεωρώ πως είναι μια ιδανική λύση» κατέληξε ο ΜακΛίς.

Ο 27χρονος επιθετικός μετρά συνολικά από το 2006, 11 συμμετοχές και 4 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.