Η Γιουνάιτεντ στα… δύο: «Προτιμάτε τον Άντονι με τα χέρια στη μέση, αντί του Σάντσο;» (vid)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που «καίει» τον Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό την έλλειψη διάθεσής του στο ματς με την Άρσεναλ… Απλά δείτε τον!



Η Γιουνάιτεντ στα… δύο: «Προτιμάτε τον Άντονι με τα χέρια στη μέση, αντί του Σάντσο;» (vid)

«Εμφύλιος» επικρατεί μεταξύ των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αφορμή όσα έλαβαν χώρα ανάμεσα στον Έρικ Τεν Χαγκ και τον Τζέιντον Σάντσο. Άλλοι στηρίζουν τον Ολλανδό προπονητή και άλλοι θεωρούν πως κάνει λάθος, πως αυτός ξεκίνησε το ζήτημα και πως αυτός δεν θα έπρεπε να κατηγορήσει δημόσια τον παίκτη του.

Βασικό τους επιχείρημα ωστόσο αποτελεί η εμφάνιση του Άντονι απέναντι στην Άρσεναλ και πολύ δε περισσότερο, ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την μπάλα για 44 δευτερόλεπτα στην κατοχή τους και ο Βραζιλιάνος απλά περιμένει. Παίρνει ανάσες, κάθεται σχεδόν στα… γόνατα, βάζει τα χέρια στη μέση και περπατάει.

Δεν κάνει καμία κίνηση προς την μπάλα, η οποία καταλήγει να επιστρέψει στον Χάρι Μαγκουάιρ. Εν τέλει, αυτός γεμίζει και ο Άντονι δεν έχει κάνει καν κίνηση ώστε να καλυφθεί.

Είναι εκτεθειμένος, γκρινιάζει και δεν σταματάει να μιλάει. Και κάπως έτσι, οξύνεται η διαφωνία μεταξύ των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους υποστηρικτές του Σάντσο να τον βάζουν σε σύγκριση με τον Άντονι…

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Δημήτρης Μανάκος