Ένα παιδί από το Μαρόκο ήθελε να παίξει… μόνο στο Θέατρο των Ονείρων – «Αδερφέ, τα καταφέραμε!»

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα είναι η μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σοφιάν Άμραμπατ!



Ένα παιδί από το Μαρόκο ήθελε να παίξει… μόνο στο Θέατρο των Ονείρων – «Αδερφέ, τα καταφέραμε!»

Το ήθελε πολύ, έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει, απέρριψε κάθε λογής πρόταση εδώ και τρεις μήνες και τελικώς, το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και θα παίξει στο αγαπημένο του γήπεδο. Από τα 12 του χρόνια, εδώ και 15 έτη, έλεγε στον μάνατζέρ του πόσο θα ήθελε να βρεθεί εκεί.

Και ο Μαχμούντ Ελ Μπουστατί φρόντισε να το κάνει γνωστό σε όλους, λέγοντας στον Άμραμπατ πως τα… καταφέραν!

Διαβάστε το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Είχες ένα όνειρο. Να παίξεις στο Ολντ Τράφορντ. Έθεσες την εμπιστοσύνη σου σε μένα για να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα και για 15 χρόνια βρισκόμαστε σε αυτό το ταξίδι μαζί που σε έχει δει να μεγαλώνεις από ένα νεαρό αγόρι με ακατέργαστο ταλέντο και πάθος για το ποδόσφαιρο, σε αυτόν που είσαι σήμερα, ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Μετά τις εμφανίσεις σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τη μεγαλύτερη σκηνή όλων, όλος ο κόσμος έλεγε το όνομά σου. Όλοι είδαν αυτό που πάντα ήξερα, το ταλέντο σου ήταν αναμφισβήτητο.

Η πίστη μου σε εσένα δεν άλλαξε ποτέ και παρόλο που αυτοί οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν δύσκολοι, με τόσα πολλά εμπόδια, απέρριψες κάθε σύλλογο που σε καλούσε επειδή πίστευες ότι το όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα.

Ένα κλαμπ. Το κάναμε αδερφέ, μια υπόσχεση που τηρήθηκε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το Θέατρο των Ονείρων περιμένει».

Δημήτρης Μανάκος