Ποια Αλ Ιτιχάντ; Το… 10/10 ο Σαλάχ για το καλό της Λίβερπουλ! (vid)

Έκλεισε το σκορ απέναντι στην Άστον Βίλα την περασμένη Κυριακή για να σφραγίσει το 3-0, τους τρεις βαθμούς και το αήττητο σερί των 15 αγώνων. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει την … κόκκινη ζωή του παρά τις «σειρήνες» από την Αλ Ιτιχάντ και φροντίζει για το καλό της Λίβερπουλ έχοντας πλέον κάνει το 10/10 το… καλύτερο!  



Ποια Αλ Ιτιχάντ; Το… 10/10 ο Σαλάχ για το καλό της Λίβερπουλ! (vid)

Ο Αιγύπτιος αστέρας του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ ναι μεν αντιλαμβάνεται τον ντόρο που γίνεται γύρω απ’ το όνομά του και τ’ αστρονομικά ποσά που διαθέτει η Αλ Ιτιχάντ για να τον κάνει δικό της, ωστόσο, βάζει σε προτεραιότητα την Λίβερπουλ και το καλό της ομάδας του, επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό.

Μετά και το ματς με την Άστον Βίλα στην 4η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει πλέον συμμετοχή σε 10 τέρματα, είτε σκοράροντας, είτε με ασίστ, στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Από πέρυσι, στην πρώτη του σεζόν δηλαδή με το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 στη Μύκονο, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Για φέτος ήταν το δεύτερο τέρμα του στη Λίγκα, αφού έχει σκοράρει και απέναντι στην Μπόρνμουθ στη νίκη με το τελικό 3-1, όπου οι «κόκκινοι» χρειάστηκε να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μακ Άλιστερ που αργότερα αναιρέθηκε.