Ο Άλισον που διορθώνει την κάθε του αδυναμία, έμεινε εκτός Yachine Trophy (vid)

Όταν εμφανίζεται ασταθής, δουλεύει για να το αλλάξει. Και στο μεγαλύτερο κομμάτι της παρουσίας του στη Λίβερπουλ, φροντίζει να είναι παραπάνω από 100% αξιόπιστος. Ο Άλισον Μπέκερ γλιτώνει περισσότερα τέρματα από τους συναδέλφους του στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν μπήκε στους υποψήφιους για το Yachine Trophy.  



Ο Άλισον που διορθώνει την κάθε του αδυναμία, έμεινε εκτός Yachine Trophy (vid)

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν είδε τ’ όνομά του ανάμεσα σ’ εκείνα για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της χρονιάς από το France Football.

Η Λίβερπουλ τον θεωρεί μια από τις καλύτερες μεταγραφές της σύγχρονης ιστορίας της, έχει καταφέρει, άλλωστε, να σκοράρει για να εξασφαλίσει για την ομάδα παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, κάθε σεζόν, απ’ όποιους κι αν απαρτίζεται η αμυντική γραμμή, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που βρίσκεται στα γκολπόστ.

Ο Άλισον έχει γλιτώσει 10,6 τέρματα για την Λίβερπουλ την σεζόν 2022-2023, τουλάχιστον πέντε περισσότερα από τη δεύτερη καλύτερη επίδοση των τερματοφυλάκων στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι όμως, δεν τοποθετήθηκε στις θέσεις των υποψηφίων για το Yachine Trophy.