Αν ο Κλοπ είδε τον Τσιμίκα, θα του αναγνώρισε τον κόπο

Ο Κώστας Τσιμίκας παρά την ήττα (3-0) της Εθνικής ομάδας από την Ολλανδία, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του στα δικά του καθήκοντα για να σταματήσει τους «οράνιε» και ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να βάλει θετικό πρόσημο δίπλα στ’ όνομα του διεθνή φουλ μπακ, ελέγχοντας τις εμφανίσεις των παικτών του στις εθνικές ομάδες.  



Αν ο Κλοπ είδε τον Τσιμίκα, θα του αναγνώρισε τον κόπο

Ο «Τσίμι» κοντραρίστηκε με τ’ «αδέρφια» του, Φαν Ντάικ και Χάκπο, τους οποίους πήρε αγκαλιά στη λήξη της αναμέτρησης στο Αϊντχόφεν. Εκεί, η Εθνική Ελλάδας κατέγραψε κακή εμφάνιση και ήττα με κάτω τα χέρια, αφού το σκορ από το πρώτο μέρος έφτασε στο τελικό 3-0 και πρόσφερε ένα άνετο δεύτερο 45λεπτο στους ποδοσφαιριστές του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Greek Scouser της Λίβερπουλ έπαιξε σε όλο το 90λεπτο απέναντι στην Ολλανδία και είχε 56/65 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 92 επαφές με την μπάλα, ¾ επιτυχημένες ντρίμπλες, 6 μεταβιβάσεις στο επιθετικό τρίτο, 6/8 επιτυχημένες μακρινές μπαλιές, 6 ανακτήσεις της κατοχής και 5/8 κερδισμένες μονομαχίες.

Αν ο Γιούργκεν Κλοπ παρακολουθούσε με ένα χαρτί στο οποίο θα είχε όλα τα ονόματα των διεθνών του, ο Τσιμίκας θα πήρε το θετικό «τικ» δίπλα στο δικό του.