Ο Κουκουρέγια απέρριψε Ισπανία και Γερμανία, ήθελε Γιουνάιτεντ και… έμεινε στην Τσέλσι!

Έχοντας απορρίψει πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις από ισπανικές ομάδες, το όνειρο του Μαρκ Κουκουρέγια για τη Γιουνάιτεντ «γκρεμίστηκε» και ο ίδιος παραμένει παίκτης της Τσέλσι.



Ο Κουκουρέγια απέρριψε Ισπανία και Γερμανία, ήθελε Γιουνάιτεντ και… έμεινε στην Τσέλσι!

Ο Μαρκ Κουκουρέγια δεν θα πάει πουθενά τελικά… O 25χρονος μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Τσέλσι μιας και το deal με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέρρευσε. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του Ισπανού, και παρά το ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας του (Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Ρεάλ Σοσιεδάδ), ο ίδιος απέρριψε τις εν λόγω προτάσεις για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Fabrizio Romano, και η Σίτι είχε εκδηλώσει την επιθυμία της να αποκτήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο, αλλά οι Λονδρέζοι δεν είχαν πει το «ναι» για ενδεχόμενο δανεισμό του.

Ερχόμενος από την Μπράιτον, ο Κουκουρέγια ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν με την Τσέλσι έχοντας μόλις δύο ασίστ και κανένα γκολ σε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει εκεί, παρότι ήθελε σαν… τρελός να βρεθεί στο «Ολντ Τράφορντ» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δημήτρης Μανάκος