Ο κόσμος τον λάτρεψε ήδη: Διάκριση από τον πρώτο μήνα για τον Ράις! (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Ντέκλαν Ράις στα σχέδιά το γαι την Άρσεναλ και αυτό έδειξε ν' αντιλαμβάνεται και ο κόσμος με την διάκριση που χάρισε στον Άγγλο χαφ από τον πρώτο μήνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου!  



Ο κόσμος τον λάτρεψε ήδη: Διάκριση από τον πρώτο μήνα για τον Ράις! (vid)

Ο διεθνής χαφ έκλεισε τον κύκλο του στη Γουέστ Χαμ με ευρωπαϊκό τρόπαιο, άνοιξε τον νέο στους “κανονιέρηδες” με τίτλο κατακτώντας το Community Shield και τώρα βοηθάει την ομάδα του Αρτέτα στην προσπάθεια επίτευξης των νέων της στόχων.

Δεν χρειάστηκε περίοδο προσαρμογής, δεν χρειάστηκε χρόνο να συνηθίσει τα νέα δεδομένα, μπήκε φορτσάτος και αμέσως συνέβαλε τα μέγιστα για τα θετικά αποτελέσματα της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα να έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις πρώτες τέσσερις προκλήσεις του “Μαραθωνίου” για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024.

Ο Ντέκλαν Ράις το βράδυ της Δευτέρας αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας της πρωτεύουσας για τον Αύγουστο, ξεπερνώντας κάθε άλλον συμπαίκτη του στην προτίμηση του κόσμου και φυσικά κατέκτησε πανάξια την διάκριση, από τις πρώτες του επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα.