Σε άλλα επίπεδα, αλλά το ίδιο καθοριστικοί: Τ' αδέρφια Μπέλιγχαμ λάμπουν!

Τζουντ και Τζομπ. Τζομπ και Τζουντ. Πείτε τους με τη σειρά που θέλετε. Για εκείνους δεν έχει διαφορά. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον κι ας βρίσκονται σε διαφορετικά ποδοσφαιρικά επίπεδα. Κι όμως, κατάφεραν να κάνουν τους οπαδούς στις εξέδρες να τους χαρούν και να τους το δείξουν. Τ' αδέρφια Μπέλιγχαμ αναδείχθηκαν κορυφαίοι σε Σάντερλαντ και Ρεάλ Μαδρίτης!  



Σε άλλα επίπεδα, αλλά το ίδιο καθοριστικοί: Τ' αδέρφια Μπέλιγχαμ λάμπουν!

Ο Τζουντ μπορεί να έχει προκαλέσει... πάταγο με όσα φοβερά κάνει στο ξεκίνημα της θητείας του στους “μερένγκες” και να έχει χαρίσει σπουδαίους βαθμούς και σημαντικά αποτελέσματα στο σύνολο του Κάρλο Αντσελότι, όμως, ο Τζομπ στην Σάντερλαντ κάνει κι αυτός το δικό του σόου.

Οι “μαυρόγατες” μπορεί να ξεκίνησαν άσχημα το νέο πρωτάθλημα με δύο ήττες, αλλά ισορρόπησαν κάπως με δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ο Τζομπ Μπέλιγχαμ κάνει ό,τι μπορεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και η αλήθεια είναι ότι μαζί και με την λάμψη του αδερφού του, κερδίζει κι εκείνος μερίδιο προβολής και ενδιαφέροντος από τον κόσμο.

Οι Μπέλιγχαμ αναδείχθηκαν κορυφαίοι του Αυγούστου σε Ρεάλ και Σάντερλαντ και αν μη τι άλλο η περηφάνια είναι κύριο χαρακτηριστικό της οικογένειας αυτές τις μέρες.