O Κριστιάνο είχε… χάσει και τ’ αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ με την αυστηρότητά του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να διατηρήσει τα δικά του στάνταρ και ν’ ανεβάσει τους υπόλοιπους εκεί, στη δεύτερη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους», αλλά περισσότερο εκνευρισμό προκάλεσε παρά έγινε το παράδειγμα προς μίμηση…  



O Κριστιάνο είχε… χάσει και τ’ αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ με την αυστηρότητά του!

Εκείνος θεωρεί ότι «θυσιάστηκε» για το καλό του συλλόγου με τον τρόπο που αποχώρησε, θίγοντας ζητήματα νοοτροπίας που θα έπρεπε ν’ αλλάξει άρδην το κλαμπ του Μάντσεστερ για να προχωρήσει μπροστά.

Ο Κριστιάνο πριν από μια διετία έκανε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να παραληρεί με την μεγάλη επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά τα πράγματα δεν πήγαν σε καμία περίπτωση όπως θα τα ήθελε.

Ο άλλοτε κόουτς της Γιουνάιτεντ, Μάικ Φίλαν, έχοντας ζήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην πρώτη του θητεία εκεί, όταν τότε είχε καταφέρει να… εκτοξευθεί, ανέφερε:

«Όταν επέστρεψε ήταν μεγαλύτερος ηλικιακά, με πιο στιβαρή άποψη και είχε απαιτήσεις απ’ όλους. Δεν ήθελε να ρίξει τα στάνταρ του, ήθελε από τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν, όμως, όταν το κάνεις αυτό και έχεις τόσο αυστηρή νοοτροπία, κάπου στη διαδρομή χάνεις τον κόσμο από δίπλα σου».