Έντσο και.. Ντε Γιόνγκ «ράβουν» το παιχνίδι σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα

Ο ρόλος τους στην παύση της αντίπαλης επίθεσης και της ψύχραιμης ανάπτυξης της δικής τους ομάδας, είναι καθοριστικός. Κάπως έτσι, αποδεικνύεται, βέβαια, η συμβολή τους στη δημιουργία σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα. Οι Έντσο και Ντε Γιόνγκ έχουν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στις ομάδες τους για να βρίσκεται η μπάλα στο επιθετικό τρίτο!  



Έντσο και.. Ντε Γιόνγκ «ράβουν» το παιχνίδι σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα

Ο Αργεντινός μέσος θα μπορούσε να είναι το… πρώτο όνομα στην καθημερινότητα των «μπλε» σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα και τα αφιερώματα, αν το επέτρεπαν οι συνθήκες από τον περασμένο Ιανουάριο. Φέτος με το νέο ξεκίνημα και τα νέα δεδομένα με τον Ποτσετίνο στον πάγκο, ευελπιστεί κι εκείνος να φανεί η δουλειά του, αλλά … θα χρειαστεί υπομονή και πίστη στη διαδικασία.

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ έχει καταφέρει να… γυρίσει όλη την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί για εκείνον στην Μπαρτσελόνα τα προηγούμενα χρόνια και από την πόρτα της εξόδου, βρίσκεται να διαβαίνει την πόρτα των σχεδίων του Τσάβι με συνέπεια και σταθερότητα.

Οι δύο χαφ των Τσέλσι και Μπαρτσελόνα είναι εκείνοι που καταφέρνουν ώστε το παιχνίδι των ομάδων τους να μεταφέρεται στο επιθετικό τρίτο και είναι κορυφαίοι σε αυτό το κομμάτι μέχρι και αυτή τη στιγμή.